2023. 12. 10. Vasárnap Judit napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Radar

Galambos Erzsi emlékére + videó

A héten elhunyt Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművésznő, Galambos Erzsi áprilisban járt a Szélesvásznú történelem című műsorunk felvételén utoljára. Szombaton láthatják a Csendes Otthon című filmet a HírTV-n, amelynek főszerepét ő játszotta.

  • Galambos Erzsi emlékére + videó

Galambos Erzsi első főszerepét Bán Frigyes filmjében játszhatta. A Csendes otthon című filmben két idegen élete fonódik össze, amikor legnagyobb örömükre lakáskiutalást kapnak, csak valami hiba folytán mindkettőjüknek ugyanazt az ingatlant utalták ki.

A színésznő 91 éves volt adásunk idején. Ő volt az egyetlen, aki még mesélni tudott nekünk a forgatás körülményeiről és az élményéről.

A színészi teljesítményen túl persze nem lehet szó nélkül elmenni, amellett, hogy a művésznő élete utolsó pillanatáig aktív volt, és egykori fényén az évek mit sem tompítottak.

Emlékezzünk a kiváló színésznőre, aki a héten hunyt el. Szombaton 17 óra 30 perctől a film előtt várjuk Önöket a Szélesvásznú történelemben! A Csendes otthon, a HírTV műsorán!

További epizódok

Radar - Európa legnagyobb épített beltéri betleheme + videó

Radar - Európa legnagyobb épített beltéri betleheme + videó

A bábtáncoltatás hagyománya Vörsön régmúltra tekint vissza, az idősek szerint már több, mint száz éve is járták így a falut a pásztorok. 2023. december 08.
Radar - Hihetetlen fényjátékokat ihletett a Nobel-díj + videó

Radar - Hihetetlen fényjátékokat ihletett a Nobel-díj + videó

Stockholmban a Nobel-díj átadó ünnepséget óriás előkészület és izgalmas programok előzik meg. 2023. december 08.
Radar - Aranyat érő katalizátorok + videó

Radar - Aranyat érő katalizátorok + videó

Aranyat, ezüstöt és platinát is tartalmazó őrleménnyel kereskedett az a férfi, akit a nyomozók kapcsoltak le. 2023. december 08.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!