2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

EB Sporthírek 23:35

Publi Cafe

Publi Cafe: Senkit sem érdekel, kinek mi a nemi identitása

Napokig kutattuk, hogy az Anonymous-videóban miért nevezték Cseh Katalint kétszínűnek.

  • Publi Cafe: Senkit sem érdekel, kinek mi a nemi identitása

Velkovics Vilmos, a Publi Cafe hétfői műsorvezetője sokáig úgy gondolta, hogy azért, mert Cseh Katalin folyamatosan az uniós pénzek ellopásával vádolta a kormányt, közben azt ő tette. Aztán jött az új Anonymous-videó, amiből kiderült, hogy a budapesti olimpiára hivatkozva

10 milliókat mart föl Cseh Katalin.

Az elmúlt hét eseményei mellett

a Pride-őrületről is beszélgettünk.

A Publi Cafe hétfői adásában Velkovics Vilmos műsorvezető vendége M. Kovács Róbert, a Mediaworks főmunkatársa és Filep Dávid vlogger volt.

Teljes műsor:

 Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!