2022. 07. 07. Csütörtök Apollónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Háború Ukrajnában 04:40

Publi Cafe

Publi Cafe: Gyurcsány megalázta Karácsony Gergelyt

Úgy tűnik, Gyurcsány Ferenc már most attól retteg, hogy elveszíti azt a hatalmat, amelyeket még meg sem kapott, hiszen a DK elnöke máris utcai harcokat vizionál. A bukott miniszterelnök azt mondta, szakembereik készítik annak a politikai, közbiztonsági és jogi forgatókönyvét, ha nem békés lenne a hatalomváltás. A Publi Cafe vendége volt Ferencz Orsolya űrkutató és Ómolnár Miklós, a Mediaworks bulvár és magazin üzletágának igazgatója. Műsorvezető: M. Kovács Róbert. Adásunkban természetesen szó esett Karácsony Gergely újabb fővárosi szerencsétlenkedéseiről is.

Ferencz Orsolya úgy látja, Gyurcsánynak nem kell túl messzire mennie, csak le kell porolnia a 2006-os forgatókönyvet. Úgy fogalmazott, ha valakinek van forgatókönyve arról, hogy miként is kell egy várost feldúlni, ügynökökkel berobbantani olyan utcai jeleneteket, amelyekre felfűzve fel lehet gyújtani egy fél várost Néró módjára, akkor az Gyurcsány, aki erről akár könyvet is írhatna.

A baloldal egyre emeli a lécet, tromfolnak a saját agressziójukra, ennek egyik oka, hogy a kommunikációs térben újra tudják magukat pozícionálni és van egy kétségbeeséssel vegyes végső elkeseredésük, hiszen, ha most nem tudják bármi áron a tartótisztjeiknek bebizonyítani, hogy nem hiába fizették őket éveken át, akkor abból nekik gondjuk lehet – tette hozzá.

Gyurcsány Ferenccel kapcsoltban azonmban más érdekes dolog is kiderült, mégpedig, hogy a fővárosban előretolt „bástyája”, Karácsony Gergely főpolgármester csütörtökön azzal állt elő, hogy megfúrja a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokság megrendezését. Aztán persze kiderült, hogy ez az ötlet is a DK elnökétől származik, sőt – M. Kovács Róbert megfogalmazása szerint –

olyan, mintha a főnök plágiummal vádolná beosztottat.

Ferencz Orsolya szerint Karácsony Gergely soha, sehol semmilyen önállóságról nem adott tanúbizonyságot, hiszen mint mondta, ő egy bábfigura, nem is érdekli Budapest, csak „nyomja az ellenzéki mantrát”.

Egy politikai blöffről van szó, de önmagáért beszél Gyurcsány beszólása Karácsonynak (…) ez is jelzi, hogy micsoda könyöklés folyik a baloldalon, hogy ki is itt az igazi vezető és Gyurcsány megalázta Karácsonyt, az üzente neki, báb vagy

– tette hozzá Ómolnár Miklós. Meglátása szerint a baloldalon lenézik Karácsonyt, egyrészt a bábjellege miatt, másrészt pedig azért, hogy valójában nem politikai erő.

Teljes adás: 

HírTV

 

További epizódok

Publi Cafe: Az egész ellenzéki előválasztás egy kabaré

A Publi Cafe vendégei Ferencz Orsolya és Kohán Mátyás voltak. 2021. szeptember 09.

Publi Cafe: Nyilvánvalóan nem Karácsony Gergely irányít

M. Kovács Róbert műsorvezető vendégei a Publi Caféban Rákay Philip és Kiszelly Zoltán voltak. 2021. szeptember 08.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!