2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Sissi zsiráfjától a biodómig 11:00

Publi Cafe

Publi Cafe: Gyurcsány megalázta Karácsony Gergelyt

Úgy tűnik, Gyurcsány Ferenc már most attól retteg, hogy elveszíti azt a hatalmat, amelyeket még meg sem kapott, hiszen a DK elnöke máris utcai harcokat vizionál. A bukott miniszterelnök azt mondta, szakembereik készítik annak a politikai, közbiztonsági és jogi forgatókönyvét, ha nem békés lenne a hatalomváltás. A Publi Cafe vendége volt Ferencz Orsolya űrkutató és Ómolnár Miklós, a Mediaworks bulvár és magazin üzletágának igazgatója. Műsorvezető: M. Kovács Róbert. Adásunkban természetesen szó esett Karácsony Gergely újabb fővárosi szerencsétlenkedéseiről is.

  • Publi Cafe: Gyurcsány megalázta Karácsony Gergelyt

Ferencz Orsolya úgy látja, Gyurcsánynak nem kell túl messzire mennie, csak le kell porolnia a 2006-os forgatókönyvet. Úgy fogalmazott, ha valakinek van forgatókönyve arról, hogy miként is kell egy várost feldúlni, ügynökökkel berobbantani olyan utcai jeleneteket, amelyekre felfűzve fel lehet gyújtani egy fél várost Néró módjára, akkor az Gyurcsány, aki erről akár könyvet is írhatna.

A baloldal egyre emeli a lécet, tromfolnak a saját agressziójukra, ennek egyik oka, hogy a kommunikációs térben újra tudják magukat pozícionálni és van egy kétségbeeséssel vegyes végső elkeseredésük, hiszen, ha most nem tudják bármi áron a tartótisztjeiknek bebizonyítani, hogy nem hiába fizették őket éveken át, akkor abból nekik gondjuk lehet – tette hozzá.

Gyurcsány Ferenccel kapcsoltban azonmban más érdekes dolog is kiderült, mégpedig, hogy a fővárosban előretolt „bástyája”, Karácsony Gergely főpolgármester csütörtökön azzal állt elő, hogy megfúrja a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokság megrendezését. Aztán persze kiderült, hogy ez az ötlet is a DK elnökétől származik, sőt – M. Kovács Róbert megfogalmazása szerint –

olyan, mintha a főnök plágiummal vádolná beosztottat.

Ferencz Orsolya szerint Karácsony Gergely soha, sehol semmilyen önállóságról nem adott tanúbizonyságot, hiszen mint mondta, ő egy bábfigura, nem is érdekli Budapest, csak „nyomja az ellenzéki mantrát”.

Egy politikai blöffről van szó, de önmagáért beszél Gyurcsány beszólása Karácsonynak (…) ez is jelzi, hogy micsoda könyöklés folyik a baloldalon, hogy ki is itt az igazi vezető és Gyurcsány megalázta Karácsonyt, az üzente neki, báb vagy

– tette hozzá Ómolnár Miklós. Meglátása szerint a baloldalon lenézik Karácsonyt, egyrészt a bábjellege miatt, másrészt pedig azért, hogy valójában nem politikai erő.

Teljes adás: 

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!