2024. 06. 21. Péntek Alajos, Leila napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Balaton retró 11:00

Publi Cafe

Publi Cafe: Amennyiben a Gazdasági Versenyhivatal vizsgálatot indít, annak oka van

Újabb és újabb gyanús pénzügyi támogatásokra derül fény a Momentumnál, a magyarok közel háromnegyede elutasítja az iskolai, szexuális propagandát és újabban a Jobbik is külföldön árulkodik Magyarországra. A pénteki Publi Cafeban ezeket a témákat járták körbe a műsor vendégei: Kacsoh Dániel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetője és Dávid Bence, a Konverzió bloggere.

  • Publi Cafe: Amennyiben a Gazdasági Versenyhivatal vizsgálatot indít, annak oka van

A Momentum folyamatosan támadja a kormányt a pályázati pénzek elosztása miatt, közben kiderült, hogy Cseh Katalin momentumos képviselő családi cége egymaga, több mint 300 millió forint EU-s támogatást kapott az elmúlt években. Az a cégháló, ami hozzájuk kötődik, majdnem 4 milliárdhoz jutott. 

- Anélkül, hogy megvádolnám - bármilyen ügyben - itt és most Cseh Katalint, nem úgy tűnik, hogy ez légből kapott pletyka volna

- mondta Dávid Bence.

- Gyurcsány Ferenc tehet arról, hogy a Momentum itt tart, ahol tart

– szögezte le a beszélgetés során Kacsoh Dániel.

Teljes műsor:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Közleményt adott ki a szaktárca az üzemanyagárakról

Közleményt adott ki a szaktárca az üzemanyagárakról

Az üzemanyagárak továbbra is a szomszédos országok átlagárai alatt maradtak, a családok védelme érdekében a kormány továbbra is folyamatosan nyomon követi az árak alakulását - erősítette meg pénteki közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!