2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 16:55

Publi Cafe

Publi Cafe: A szivárványozás is ki fog menni a divatból

A Publi Cafe hétfői vendégei Boros Bánk Levente, a Médianéző igazgatója és Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa voltak.

  • Publi Cafe: A szivárványozás is ki fog menni a divatból

„Új törésvonal van a világban, a kelet-nyugat, iszlám-kereszténység után a szivárvány mentén is hasadni látszik a civilizáció. Az Európai Labdarúgó Szövetség helyi jogszabályokra hivatkozva az Európa-bajnokság szentpétervári és bakui helyszínein letiltotta az LMBTQ-közösség szivárványszínű reklámjait. Ti hogyan értelmezitek ezt a helyzetet?"

- kérdezte Velkovics Vilmos.

„Érdeke az egyik politikai oldalnak, a baloldalnak, a liberálisoknak, hogy ezt az ügyet vigyék és minél hatalmasabb ügy legyen belőle. (...) Ezután mi lesz? Mert most már akkor mindenkinek kötelező legyen a szivárványozás, de ez is ki fog menni a divatból"

- válaszolta Pindroch Tamás.

„Ez egy jó hír, hogy az UEFA képes volt olyan országokban politikai engedményt tenni, hogy korlátozták a nyugati, nagy multinacionális cégeknek a homoszexuális propagandához fűződő hirdetéseit"

- mondta Boros Bánk Levente.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!