2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Publi Cafe

Publi Cafe: A magyar gazdasági akcióterv Európa élmezőnyében van

  • Publi Cafe: A magyar gazdasági akcióterv Európa élmezőnyében van

„Az ember állampolgárként és elemzőként is drukkol, hogy végre egyszer az IMF ne tévedjen és valóban Magyarország a kevésbé sújtott országok közé tartozzon, de azt hiszem, hogy a felelős és helyes magatartás alázatra inti ilyenkor az embert. Senki nem tudja, hogy mit hoz ez a válság pontosan”

- mondta Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet vezérigazgatója. Hozzátette, nap-nap után figyelni kell milyen intézkedések lehetnek szükségesek és a most bevezetett történelmi gazdaság mentő csomag már biztosan bevált jól működő gazdaságfilozófiát tükröz.

„Itt heti 200 milliárd forintos GDP csökkenést kell Magyarországnak elviselnie, ami szerintem egy laikus számára is egy szabad szemmel látható szám, ami azt jelzi, hogy mekkora a kataklizma. (…) Ha egy GDP ekkora veszteséget szenved, ahhoz valóban egy fix lábakon álló gazdaság kell, hogy ezt túlélje. (…) Én a baloldali attitűdöt próbálom már hosszú ideje tárgyilagosan nézni és néha lamentálni és nem gyorsan véleményt mondani”

-fogalmazott a Pesty Fekete Doboz alapítója, Pesty László.

A Karc FM főszerkesztő-helyettese, Lentulai Krisztián szerint a 15 perc hírnév érdekében mindig megjelennek a gazdasági szakemberek. Hozzátette, velünk mint üzleti partner az IMF nem számol és ha ez így van, akkor ez nekünk jó hír.

Teljes adás:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!