2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Publi Cafe

Publi Cafe: A magyar ellenzék soha nem fogja azt mondani, hogy igaza volt Orbánnak

Hiba volt Orbán Viktort amiatt kritizálni, hogy szögesdrót kerítést emelt a határon. A magyar déli határszakaszon emelt kerítés része kell, hogy legyen az európai bevándorlási rendszernek – erről a dán bevándorlási és integrációs miniszter beszélt. Vagyis úgy tűnik, hogy egyre több uniós ország ismeri el, hogy a magyar kormány helyesen járt el a 2015. évi migrációs válság idején. A Publi Cafe vendégei Boros Bánk Levente és Apáti Bence. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.

  • Publi Cafe: A magyar ellenzék soha nem fogja azt mondani, hogy igaza volt Orbánnak

Ami biztos, hogy a magyar ellenzék részéről a belpolitikai színtéren olyan mondat nem fog elhangozni, hogy „hiba volt Orbánt kritizálni”, mert az a vereség és a saját hibájuk beismerése lenne Boros Bánk Levente közlése szerint. A Médianéző ügyvezetője hozzátette, majd azt mondják, hogy a jelen helyzetben nem kellene több migránst beengedni, de az soha nem fogják elismerni, hogy tévedtek.

Ad a dolognak egyébként egy pikantériát, hogy az etióp származású dán bevándorlási miniszter vállalta fel, hogy az orbáni 2015-ös politika helyes volt. M. Kovács Róbert felvetésére Apáti Bence elmondta, emlékezhetünk rá, hogy az akkor a haladó sajtó milyen „nagyot ment” és próbálta az emberek torkán lenyomni azt a hazugságot, hogy sokdiplomás, kiváló szakemberek érkeznek, akik majd elhelyezkednek az egészségügyben, holott sokaknál az írás és olvasás is nehezen ment.

A Magyar Nemzet főmunkatársa arra is rámutatott, hogy Nyugaton kudarcot vallott a bevándorlók integrációja a társadalmakba és ezt látják is választók.

Akármennyire is meg szeretné mondani a liberális mainstream, hogy mit kell gondolunk a dolgokról, de azért a választók látják, hogy ez finoman szólva sem sikertörténet. A nyugati politikusok el kezdtek puhulni, de a magyar ellenzéket és ellenzéki mégiscsak Gyuri bácsi szponzorálja, ő viszont ugyanazt képviseli még mindig – tette hozzá.

Teljes adás:

 

További témáink:

  • Karácsonyék politikai zsarolásként használják az atlétikai vb vétóját,
  • A LIBE-bizottság ismét Magyarországot és Lengyelországot támadja.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!