2023. 10. 05. Csütörtök Aurél napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:00

Politikai hobbista

Politikai hobbista - Ungár Péter: Ha a hazámat megtámadnák, mennék harcolni

A stúdióban Ábrahám Róbert, Takács Áron és Varga Ádám, meghívott vendégünk volt Szamosi Tímea, a műsor második felében a hobbista Ungár Péterrel, az LMP frakcióvezetőjével beszélgetett.

  • Politikai hobbista - Ungár Péter: Ha a hazámat megtámadnák, mennék harcolni

A tartalomból:

  • Miért is szakadt szét ilyen rettenetesen a magyar közélet? Kinek van ebben szerepe? Mennyire hat erre a nemzetközi közhangulat? 
  • Mi a helyzet a háború kérdésével? Ungár Péter közölte, az LMP egy zöld párt és egy magyar párt.

Kérdésre válaszolva a politikus elmondta, ha Magyarországot megtámadnák, menne harcolni bár - tette hozzá - nem tudja, mire jutna vele a Magyar Honvédség, de amit mondanának, azt megcsinálná. 

Ungár Péter kiemelte, az ukrán frontra nem menne, mert az nem az ő háborúja

Kiemelte,

az ukránoknak joguk van megvédeniük magukat, de ha az ukrán állam megszűnik és egy orosz bábállam jön létre, amely Fehéroroszországgal katonai szövetségben van és Munkácsnál orosz katonák vannak, az nekünk rossz. 

Ez Putyin háborús célja - tette hozzá.

További témáink: 

  • Maratoni, semmitmondó interjút adott Dobrev Klára az Indexnek
  • Miként is hergeltek az ellenzéki sajtóorgánumok a pápalátaogatás során? 

Teljes adás: 

További epizódok

Politikai Hobbista – Gelencsér Ferenc: Hú, ezt elb...sztam!

Politikai Hobbista – Gelencsér Ferenc: Hú, ezt elb...sztam!

Gelencsér Ferencet nehéz lenne bemutatni, hiszen semmi sem kötődött a nevéhez, egészen mostanáig. A Momentum elnöke ugyanis parlamenti felszólalását követően az egyik legtöbbet használt magyar káromkodással „értékelte” teljesítményét. Erről beszéltek a Politikai hobbista első részében, míg a második felében Spiegelhalter László, Vácrátót polgármestere volt a vendég. 2023. szeptember 30.
Politikai Hobbista – Karácsony Gergely már megint kit néz hülyének?

Politikai Hobbista – Karácsony Gergely már megint kit néz hülyének?

Karácsony Gergely autómentes hétvégét hirdetett. Ez persze nem azt jelenti, hogy hétvégére kitiltotta volna az autókat a városból, de valljuk be, ezen sem lepődnénk meg. Ez csak egy amolyan sötétzöld porhintés volt, ahol többek között a biciklizést és a tömegközlekedést is népszerűsítették. Számos program volt városszerte, amelyeket Budapest főpolgármestere személyesen látogatott meg, szolgálati autón közlekedve. 2023. szeptember 23.
Politikai hobbista - Nyerges Attila: A küzdelmet szép lassan feladtuk

Politikai hobbista - Nyerges Attila: A küzdelmet szép lassan feladtuk

A stúdióban Szamosi Tímea, Ambrózy Áron, Takács Áron és Varga Ádám, valamint a műsorvezető: Jeszenszky Zsolt. A műsor második felében a hobbista Nyerges Attilával, az Ismerős Arcok frontemberével beszélgetett. 2023. szeptember 16.

Legfrissebb híreink

Vezércikk: Karácsony szerint megérdemelt volt a közlekedési cégvezetők prémiuma

Vezércikk: Karácsony szerint megérdemelt volt a közlekedési cégvezetők prémiuma

A mai Vezércikkben a meghívott vendégek karcos és határozott véleményt formáltak Brüsszel – az uniós pénzek feltételeivel kapcsolatos – üzengetéséről, a zuglói szocialista ingatlanbotrány új fejleményeiről, Karácsony Gergely gyenge magyarázkodásáról a gigászi BKV-prémiumok ügyében, továbbá az adatvédelmi szempontból aggályos fővárosi lakógyűlésről.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!