2023. 09. 23. Szombat Tekla napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Politikai hobbista

Politikai hobbista – Bús Balázs: A Szabó Tímea-féle történet a leggonoszabb, amit az utóbbi időben láttam

A stúdióban Szamosi Tímea, Ambrózy Áron, Takács Áron és Varga Ádám, valamint a műsorvezető: Jeszenszky Zsolt. A műsor második felében a hobbista Bús Balázzsal, a Nemzeti Kulturális Alap alelnökével, Óbuda volt polgármesterével beszélgetett.

  • Politikai hobbista –  Bús Balázs: A Szabó Tímea-féle történet a leggonoszabb, amit az utóbbi időben láttam

„A Szabó Tímea-féle történet a leggonoszabb, amit az utóbbi időben láttam” – mondta el Bús Balázs, Óbuda volt polgármestere a Politikai hobbista című műsorunkban, hozzátéve, hogy a baloldali politikus nemcsak ellene folytat lejáratókampányt pedofilügyek kapcsán, azok elhallgatásával alaptalanul vádolva ellenfeleit, hanem szent életű emberekkel szemben, így Böjte Csaba atyával szemben is.

A volt óbudai polgármester kifejtette: Szabó Tímea országgyűlési képviselőként folyamatosan a mentelmi joga mögé bújik, amikor pedig az általa oly gyűlölt kormánypárti többség felfüggesztette a mentelmi jogát, „teljes hisztérikus kirohanásban tört ki”. Bús Balázs emlékeztetett, ugyanakkor van olyan baloldali politikus is, aki önmaga mondott le mentelmi jogáról egy hasonló ügyben. „Látható azért, hogy van különbség köztük. Szabó Tímea szerintem egy nagyon gyáva gazember” – szögezte le a politikus.

A teljes adást itt tudja megtekinteni:

További epizódok

Politikai hobbista - Nyerges Attila: A küzdelmet szép lassan feladtuk

Politikai hobbista - Nyerges Attila: A küzdelmet szép lassan feladtuk

A stúdióban Szamosi Tímea, Ambrózy Áron, Takács Áron és Varga Ádám, valamint a műsorvezető: Jeszenszky Zsolt. A műsor második felében a hobbista Nyerges Attilával, az Ismerős Arcok frontemberével beszélgetett. 2023. szeptember 16.
Politikai hobbista - Frei Tamás szerint a magyar genetikailag rablónép

Politikai hobbista - Frei Tamás szerint a magyar genetikailag rablónép

Frei Tamás fejtegette egy interjúban, hogy a magyar genetikailag egy rablónép, míg az Elle magazin címlapján meleg férfipár csókolgat egy gyermeket. Ezekről beszéltek a Politikai hobbista első részében, míg a második felében Szekeres Katalin volt a vendég. 2023. szeptember 10.
Politikai Hobbista – Jeszenszky Géza: Ukrajna azt ígérte, hogy minden jogot megad a kárpátaljai magyaroknak

Politikai Hobbista – Jeszenszky Géza: Ukrajna azt ígérte, hogy minden jogot megad a kárpátaljai magyaroknak

A nyári szünet utáni első Politikai Hobbistában egy fontos és izgalmas téma bemutatásával indítanak. 2023. szeptember 02.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!