2021. május 16.,
vasárnap, Mózes, Botond napja

Személyeskedéstől sem mentes parázs vita a Plusz-mínuszban

2021. április 9., péntek 17:32

Petry Zsoltot, a Herta BSC magyar kapusedzőjét is elérte az úgynevezett cancel culture. A szakembert azért rúgták ki, mert kiállt a véleményszabadság mellett. Varga Mihály részt vett az IMF egyeztetésén, amit sokan szeretnének félreérteni.

Többek között ezekről a témákról vitatkoztak Déri Stefi vendégei Szakács László, az MSZP országgyűlési képviselője és Nacsa Lőrinc a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője, szóvívője.

A felkonferált témák megvitatása előtt heves vita bontakozott ki a két vendég között az ellenzéki pártok oltásellenes megnyilvánulásai miatt. A szócsata Déri Stefi azon kérdésére alakult ki, hogy Szakács László beoltatta-e már magát.

A személyeskedéstől sem mentes közjáték után Petry Zsolt elbocsájtásával kapcsolatban Nacsa Lőrinc azt mondta:

„Tűrhetetlen, hogy valakit a politikai véleménye miatt kirúgják vagy ellehetetlenítsék úgy, ahogy ezt most az elmúlt napokban a baloldali képviselőktől, például Gyurcsány Ferenctől is hallhattuk: ő is hasonló eszközökkel készül a jövőre.”

 

-          A mi értékrendünkbe az fér bele, hogy ha valaki a szerződését megszegi, akkor annak vannak következményei - válaszolta Szakács László arra a műsorvezetői kérdésre, hogy az belefér az MSZP értékrendjébe, hogy valakit a véleménye miatt rúgjanak ki.

 

-          Az IMF-fel a Magyar Kormány szemmagasságban tárgyalhatott, nem lehajtott fejjel kullogtunk oda, mint a szocialista pénzügyminiszterek 2010-előtt – hangsúlyozta Nacsa Lőrinc Varga Mihály IMF-látogatása kapcsán.

Hozzátette, mostanra a magyar gazdaság ütőképes lett a magyar gazdaságpolitika és a magyar vállalkozásoknak köszönhetően.

 

Teljes beszélgetés: