2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: Van egy átlátható, számonkérhető és működő rendszer

  • Plusz-mínusz: Van egy átlátható, számonkérhető és működő rendszer

Tegnapi napon a megemlékezéseket követően a napirend előtti kérdések következtek. A baloldali ellenzék tagjai többek között Orbán Viktor miniszterelnöknek is feltették kérdéseiket, melyekre egyből választ is kaptak.

Szanyi Tibor, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom alapítója és Bajkai István, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője voltak ezúttal M. Dobos Marianne vendégei, Plusz-mínusz című műsorunkban.

„Természetesen az elsők között regisztráltam én magam is és örülök, hogy Szanyi Tibor kollégánkkal, képviselő úrral, egyetértünk abban, hogy valóban az oltás jelenti ma a tudomány állása szerint az egyetlen biztonságos megoldást.”

- jegyezte meg Bajkai István.

„Én azt gondolom, hogy az őszinte beszédnek azért még lenne helye ebben az országban, mindkét fél részéről, mert így egyébként én őszintén megmondom, nem érzem egy országgyűléshez méltó vitának azt, hogy most a szombathelyi helyzet ilyen vagy olyan vagy milyen? Tehát én nem gondolom azt, hogy válság idején egy miniszterelnököt ezzel kéne szórakoztatni. (…)”

- mondta Szanyi Tibor.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Eva Vlaardingerbroek: Brüsszel megmutatta, miként is működik a diktatúra + videó

Eva Vlaardingerbroek: Brüsszel megmutatta, miként is működik a diktatúra + videó

Miközben Brüsszelben ujjal mutogatnak Magyarországra, hogy a jogállamiságot támadás éri, addig Budapesten nem tiltanak be semmilyen konferenciát, pedig az Európai Unió központjában a demokrácia szíve kellene, hogy dobogjon. Eva Vlaardingerbroek holland politikai kommentátorral, influenszerrel készített interjút Velkovics Vilmos a CPAC Hungray rendezvényén a Millenárison. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!