2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Poltikai hobbista 17:55

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: Tucker Carlson amerikai műsorvezető látogatása őrületes reklám volt Magyarországnak

25 éve nem szereztek annyi érmet a magyar sportolók az olimpián, mint most. A tokioi 20 érem után felmerül a kérdés, hogy lehetünk-e egyszer az olimpia házigazdái.

  • Plusz-mínusz: Tucker Carlson amerikai műsorvezető látogatása őrületes reklám volt Magyarországnak

Nagy port kavart Tucker Carlson magyarországi látogatása Amerikában, elzárja kormány a melegpropagandát a gyermekek elől, és a HVG szerint üres a Balaton.

Ezekről a témákról beszélgetett a Plusz-mínuszban Pindroch Tamás műsorvezető vendégeivel: Fodor Gáborral, a Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet alapítójával és Nagy Ervinnel, a XXI. Század Intézet elemzőjével.

 

Teljes műsor:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!