2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: Nem túl aktív az ellenzék…

Mit tett eddig az ellenzék a Covid járvány megfékezéséért? Bordeaux baloldali polgármestere betiltaná a karácsonyfa állítását.

  • Plusz-mínusz: Nem túl aktív az ellenzék…

A járvány elleni védekezést tegnap is kritizálta az ellenzék a Parlamentben. Tordai Bence, a Párbeszéd képviselője például arról beszélt, hogy a Fidesznek nincs megoldása a valódi problémákra és az emberek többsége a fontos kérdésekben az ellenzék mellett áll. Nézzük mit válaszolt neki Dömötör Csaba államtitkár.

„Ott, ahol ellenzéki polgármesterek vannak, ott megszervezték a védekezést. Több száz millió forintot, összességében több milliárd forintot költöttek maszkokra, tesztekre. Akár a fővárosban, akár megyeszékhelyeken. Ha az ellenzéki politizálásnak helye van, akkor az az önkormányzatoknál van”

- mondta Kálmán Attila, a 24.hu újságírója.

„Bár igaz, hogy vannak az önkormányzatok, ahol tere van az ellenzék politizálásának és meg lehet nézni mit sikerült járványügyben tenni, de ha ezeknek a pártoknak van az országuk iránt egy elkötelezettségük, hogy a dolgok jobban menjenek, akkor talán nem kéne több millió forintért Facebook hirdetéseket venni”

- fogalmazott az Origo.hu újságírója, Kovács András.

Teljes adás:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!