2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: Karácsony zárkózna fel Dobrev Klára és Jakab Péter mellé a demagógia versenyben

Elkezdődött az új tanév és mindenki arra számított, hogy a fővárosban csak fokozódni fog a közlekedési káosz. A Plusz-mínusz vendégei Kósa András, a Népszava újságírója és Kovács András, az Origo újságírója. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.

  • Plusz-mínusz: Karácsony zárkózna fel Dobrev Klára és Jakab Péter mellé a demagógia versenyben

A helyzetet nehezíti, hogy a Fidesz által közel egy évtizedig csak halogatott és késleltetett nagyberuházásokat mi most vagyunk kénytelenek megcsinálni, ami szükségszerűen átmeneti nehézségekkel, a forgalom korlátozásával jár. Ezeknek a nagyberuházásoknak már rég el kellett volna készülniük, és soha nem szabadott volna így egymásra csúszniuk – magyarázkodott a jelenlegi állapotok miatt Karácsony Gergely főpolgármester.

Kovács András szerint ez a stílus már régóta ismert és

Gál J. Zoltán juthat eszünkbe, legyen szó akár nyelvhasználatról, vagy ahogy egymást követik a szavak, így valószínűleg nem is Karácsony írta, sőt nem is ő tette ki a közösségi oldalra.

Mit nem csinált meg a Fidesz? Soha annyi fejlesztés nem volt Budapesten, mint abban a 10 évben és sikerült eltakarítani a Demszky-korszak romjait vagy annak egy jelentős részét – tette hozzá.

Arra a felvetésre, hogy a Fővárosi Közgyűlés szerdán úgy döntött, Budapest nem akar a 2023-as atlétikai világbajnokság házigazda városa lenni, ha a Diákvárosnak szánt területet a kormányzat átadja a kínai egyetem fejlesztéséhez, illetve, ha nem gondoskodik az Egészséges Budapest Program folytatásáról, Kovács András elmondta,

az egész ügyben Karácsony legfőbb célja az volt, hogy valahogy felzárkózzon Dobrev Klára és Jakab Péter mellé a demagógia versenyben.

Kósa András szerint azzal, hogy a kormány felrúgta a fővárossal kötött megállapodást, majd „bűvészkedni” kezdett a számokkal. Hozzátette: A Fudan egész ügye a főváros megkerülésévelv történt és hiába mondja a kormány, hogy nem történt semmi, minimum rosszhiszeműséget fel lehet tételezni a kormány részéről.

Ha egy főváros nem szeretne egy ilyen rendezéshez hozzájárulni, akkor megnehezíteni meg tudja a szervezők és rendezők dolgát

– fűzte hozzá.

Teljes vita:

HírTV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!