2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: Karácsony Gergely nap mint nap bizonyítja, hogy politikai analfabéta

Nagyon sok témával készültünk mára, többek között beszéltünk a főpolgármesterről, aki szerint ugyan fontosak a migránsok jogai, de nem lehet ezzel választást nyerni. De akkor mivel lehet? Karácsony Gergelynek muszáj lesz kitalálni valamit, különben nem lesz az ellenzék miniszterelnök-jelöltje. Többek között ezekről a témákról beszélgetett a Plusz-mínuszban Kis Kornélia műsorvezető Nagy Józseffel, a 24.hu újságírójával és Pindroch Tamással, a Figyelő főmunkatársával.

  • Plusz-mínusz: Karácsony Gergely nap mint nap bizonyítja, hogy politikai analfabéta

Mégsem Karácsony Gergely lesz az ellenzék miniszterelnök-jelöltje. Egyelőre úgy tűnik, hogy továbbra is Jakab Péternek áll a zászló sporthasonlattal élve, ha már zajlik az olimpia, ahová szintén begyűrűzött az érzékenyítés. De úgy tűnik, lassan minden sportágba elérnek az LMBTQ aktivistái.

- Ami nem nyerő, azzal nem kampányol a főpolgármester. Karácsony Gergely egy interjúban azt mondta: a migránsokkal jogaival nem foglalkozunk, nem kampányolunk, mert nem lehet vele választást nyerni. Azt is mondta még, hogy egyébként mind a hat párt fontosnak érzi a migránsok jogait, de ez nem nyerő téma

- vezette fel a beszélgetést Kis Kornélia.

- Nem kerül ki a plakátokra, de a programjuk része. Karácsony Gergely nap mint nap bizonyítja, hogy politikai analfabéta. Olyan pályára megy fel, amelyben már KO-val kiütést szenvedtek egyszer, néhány évvel ezelőtt. Most megint feljön ezzel a pályára. Egészen megdöbbentő amiket mond

- reagálta Pindroch Tamás.

- Igazából nem értem, hogy mivel van a probléma, mert Karácsony Gergely annyit mondott: a migránsok jogaival nem fogunk kampányolni, mert azzal nem lehet választást nyerni (...) arról is beszélt, hogy garantálni kell a menedékkérők emberi jogait

- mondta Nagy József.

Teljes adás:

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!