2021. 10. 16. Szombat Gál napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Hírek 23:00

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: Indul Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petíció

Eddig csupán az előválasztás részeredményeire figyeltünk, hogy ki hol tart a szignók gyűjtésében. Dobrev Klára már le is adta az ajánlásait, de most elindult a Fidesz akciója is, október 23-ig gyűjtik az aláírásokat. Mit hoznak ezek a megmozdulások a pártoknak? A Plusz-mínusz vendége volt Nagy József, a 24.hu újságírója és Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője.

Deák Dániel közlése szerint egy évtized alatt sok mindent elfelejtettek a választók, sok olyan fiatal felnőtt azóta, aki nem emlékszik a 2010 előtti kormányzásra, egyebek között a sem 2006-os eseményekre és a véres őszre sem.

Ugyanazok a szereplők vannak előtérben, akik a 2010 előtti időszakban kormányoztak és ugyanazokat a típusú politikai elemeket látni visszaköszönni, az adóemelések politikáját, a megszorítások politikáját

– tette hozzá.

Nagy József szerint, ha valaki bármelyik oldal mellett aláír, azzal már egy választási aktivitást kifejtett, hiszen aki aláír, akár a Fidesznek, akár az ellenzéknek, az nyilvánvalóan az országgyűlési választáson is részt fog venni.

M. Dobos Marianne felvetésére, hogy a fideszes aláírásgyűjtés egyben mutathat egy felmérést is az ellenzéki politikusok népszerűségéről, Nagy József elmondta, a mostani szignózások semmi másról nem szólnak, hogy kissé megszólítsa mindenki a saját táborát, miszerint – mint fogalmazott – gyerekek, a Gyurcsánytól kell félni, az Orbánól kell félni, tavasszal pedig találkozunk az urnáknál és győzni fogunk.

Teljes adás:

HírTV

 

További epizódok

Plusz-mínusz: A terrorizmusnak nem lesz vége, amíg az okok léteznek, addig a terrorizmus is

Pindroch Tamás műsorvezető vendégei a Plusz-mínuszban Kis-Benedek József és Breuer Péter voltak. 2021. szeptember 10.

Plusz-mínusz: Az ellenzéki pártoknak sokkal nagyobb önmérsékletet kellene tanúsítaniuk

A Plusz-mínusz csütörtöki vendégei Kósa András és Nagy Ervin voltak. 2021. szeptember 09.

Plusz-mínusz: Létrejött egy meglehetősen amorf helyzet

A Plusz-mínusz vendégei Pulai András és Kovács András voltak. 2021. szeptember 08.

Legfrisebb híreink

Gyerekek fulladtak egy folyóba

Az indonéziai Cileueur folyam partját150 diák takarította, amikor 21-en belecsúsztak a vízbe. Közülük 11-en odavesztek.

Troll: Márki-Zay Péter a politikai Alekosz

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Palányi Nóra, a Karc FM riportere, Tóth Szabi zenész, Kalmár Tibor író, médiaguru és Gav Duncan skót Fidesz-bérenc tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!