2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 14:55

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: Fekete-Győr csendben átírta az Orbán Viktort gyalázó posztját

Fekete-Győr András azzal vádolta Orbán Viktort és „propagandistáit”, hogy örülnek a tálibok afganisztáni győzelmének, aztán inkább átírta a posztját. Párttársa, Cseh Katalin a tálibokat figyelmeztette, nehogy jogsértéseket kövessenek el Kabulban. Pindroch Tamás műsorvezető vendégei Kósa András, a Népszava és Kovács András, az Origo munkatársa.

  • Plusz-mínusz: Fekete-Győr csendben átírta az Orbán Viktort gyalázó posztját

Fekete-Győr András, a Momentum ismét posztolt és az afganisztáni események kapcsán írta: vannak, akik ilyenkor is képesek örülni. Akik az emberi gonoszság ilyen szintjére voltak képesek eljutni. Ők alkotják a mai Fidesz-kormány gerincét.

Vagyis a politikus gyakorlatilag azt fejtegette, hogy a Fidesz és Orbán Viktor örül annak, hogy a tálibok átvették a hatalmat Afganisztánban, ez pedig jó a miniszterelnöknek, hiszen, ha jönnek majd a menekültek, akkor Európa megmentőjeként tudja majd feltüntetni magát (Később Fekete-Győr András a posztot átírta kevésbé radikálisra.)

Itt lenne az ideje, hogy Fekete-Győr lemondjon a miniszterelnök-jelölti posztról és vissza is lépjen a pártelnöki tisztségből

– ezt tanácsolta Kovács András a momentumos politikusnak, hiszen - tette hozzá - ez a fajta tevékenység a pártjára is visszahull, amit a közvéleménykutatási számok bizonyítanak.

Rámutatott:

az egész ellenzéknek árt az ő tevékenysége (…) az ilyen bejegyzés az egész ellenzék blamája.

Kósa András úgy véli, minden pártnál szükség lenne kommunikációs szakemberre, aki az ilyen posztok megszületése esetén egy szűrőt jelent és akkor nem futnának bele ekkora hibákba.

De nem pusztán Fekete-Győr András, hanem párttársa Cseh Katalin is hallatott magáról. Az EP-képviselő arról értekezett a Facebookon, hogy az afganisztáni tálibok el lesznek számoltatva, ha az emberi jogok ellen mernének véteni.

Nem lennék most a tálib vezető – reagált Kósa András. Ugyanakkor a Népszava újságírója - a viccet félretéve - abszurdnak és komikusnak nevezte, hogy innen, Budapestről a közösségi médián keresztül bárki felszólítást intéz a tálibokhoz.

Teljes adás:

Adásunkban szó esett előválasztásról és Matolcsy György jegybankelnök újabb gazdaságpolitikai javaslatairól, valamint egyebek között arról is, hogy Magyarország nem fogad be korlátlanul afgán migránsokat.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Deutsch Tamás figyelmeztet Magyar Péter kapcsán + videó

Deutsch Tamás figyelmeztet Magyar Péter kapcsán + videó

Magyar Péter háborúpárti. Háborúpárti külföldi támogatói vannak, és háborúpárti partnereket keres külföldön. Magyar Péter ezért a legdurvább háborús retorikát képviselő Európai Néppárthoz akar csatlakozni - közölte Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője a kormánypárt közösségi oldalára feltöltött videóban. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!