2022. 11. 26. Szombat Virág napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 22:15

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: Fekete-Győr csendben átírta az Orbán Viktort gyalázó posztját

Fekete-Győr András azzal vádolta Orbán Viktort és „propagandistáit”, hogy örülnek a tálibok afganisztáni győzelmének, aztán inkább átírta a posztját. Párttársa, Cseh Katalin a tálibokat figyelmeztette, nehogy jogsértéseket kövessenek el Kabulban. Pindroch Tamás műsorvezető vendégei Kósa András, a Népszava és Kovács András, az Origo munkatársa.

  • Plusz-mínusz: Fekete-Győr csendben átírta az Orbán Viktort gyalázó posztját

Fekete-Győr András, a Momentum ismét posztolt és az afganisztáni események kapcsán írta: vannak, akik ilyenkor is képesek örülni. Akik az emberi gonoszság ilyen szintjére voltak képesek eljutni. Ők alkotják a mai Fidesz-kormány gerincét.

Vagyis a politikus gyakorlatilag azt fejtegette, hogy a Fidesz és Orbán Viktor örül annak, hogy a tálibok átvették a hatalmat Afganisztánban, ez pedig jó a miniszterelnöknek, hiszen, ha jönnek majd a menekültek, akkor Európa megmentőjeként tudja majd feltüntetni magát (Később Fekete-Győr András a posztot átírta kevésbé radikálisra.)

Itt lenne az ideje, hogy Fekete-Győr lemondjon a miniszterelnök-jelölti posztról és vissza is lépjen a pártelnöki tisztségből

– ezt tanácsolta Kovács András a momentumos politikusnak, hiszen - tette hozzá - ez a fajta tevékenység a pártjára is visszahull, amit a közvéleménykutatási számok bizonyítanak.

Rámutatott:

az egész ellenzéknek árt az ő tevékenysége (…) az ilyen bejegyzés az egész ellenzék blamája.

Kósa András úgy véli, minden pártnál szükség lenne kommunikációs szakemberre, aki az ilyen posztok megszületése esetén egy szűrőt jelent és akkor nem futnának bele ekkora hibákba.

De nem pusztán Fekete-Győr András, hanem párttársa Cseh Katalin is hallatott magáról. Az EP-képviselő arról értekezett a Facebookon, hogy az afganisztáni tálibok el lesznek számoltatva, ha az emberi jogok ellen mernének véteni.

Nem lennék most a tálib vezető – reagált Kósa András. Ugyanakkor a Népszava újságírója - a viccet félretéve - abszurdnak és komikusnak nevezte, hogy innen, Budapestről a közösségi médián keresztül bárki felszólítást intéz a tálibokhoz.

Teljes adás:

Adásunkban szó esett előválasztásról és Matolcsy György jegybankelnök újabb gazdaságpolitikai javaslatairól, valamint egyebek között arról is, hogy Magyarország nem fogad be korlátlanul afgán migránsokat.

HírTV

 

További epizódok

Plusz-mínusz: A terrorizmusnak nem lesz vége, amíg az okok léteznek, addig a terrorizmus is

Plusz-mínusz: A terrorizmusnak nem lesz vége, amíg az okok léteznek, addig a terrorizmus is

Pindroch Tamás műsorvezető vendégei a Plusz-mínuszban Kis-Benedek József és Breuer Péter voltak. 2021. szeptember 10.
Plusz-mínusz: Az ellenzéki pártoknak sokkal nagyobb önmérsékletet kellene tanúsítaniuk

Plusz-mínusz: Az ellenzéki pártoknak sokkal nagyobb önmérsékletet kellene tanúsítaniuk

A Plusz-mínusz csütörtöki vendégei Kósa András és Nagy Ervin voltak. 2021. szeptember 09.
Plusz-mínusz: Létrejött egy meglehetősen amorf helyzet

Plusz-mínusz: Létrejött egy meglehetősen amorf helyzet

A Plusz-mínusz vendégei Pulai András és Kovács András voltak. 2021. szeptember 08.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!