2022. 07. 06. Szerda Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 07:00

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: Alkalmas-e Karácsony Gergely a városvezetésre?

A Hír TV Plusz-mínusz című műsorában Horn Gábor, a Republikon Alapítvány kuratóriumi elnöke és Farkas Örs, politológus folytatott parázs vitát Karácsony Gergely alkalmasságáról, illetve alkalmatlanságáról Szarvas Szilveszter moderálása mellett.

A budapesti fejlesztésekről is szótejtve, érdemes Zuglóval összehasonlítani Budapestet vagy Zugló visszafejlődésével kapcsolatban, mert éppen Karácsony Gergely jegyzője volt az, aki kiállította az alkalmatlanságáról szóló bizonyítványt, amikor arról beszélt egy kiszivárgott jegyzőkönyv szerint, hogy Zugló hitelből él, a költségvetést az önkormányzati ingatlanok eladásából tarják fenn és még egy alföldi kisvárosban is különbek az óvodák, iskolák, bölcsődék mint Zuglóban.

Egy sértett jegyzője! – tette hozzá Horn Gábor, a Republikon Alapítvány kuratóriumi elnöke.

Ki nevezte ki azt a jegyzőt, ki a főnöke? - kérdezett vissza Farkas Örs, politológus.

Zuglóban vagyunk, nézzétek meg az óvodákat, bölcsődéket én ennek az ellenkezőjét tudom, de amiről mi beszélgetünk az 40 nap múlva kiderül, hogy mit gondolnak a fővárosiak ebben a kérdésben, én azt gondolom, hogy Tarlósról korán sincs annyira jó véleménye az embereknek mint ahogy ti mondjátok és azt gondolom, hogy Karácsony a baloldali és liberális szavazóknak, akik vannak elegen, ez még nem cáfolódott meg, hogy Budapesten ne lennének elegen, azoknak azt gondolom, hogy Karácsony rendben van. Ettől még nem kell, hogy nektek is rendbe legyen. Én úgy tudom, hogy a kerületben az összes óvodának és bölcsődének a kertjét felújították az elmúlt 5 évben. Ettől még egy jegyző, nem tudom mit mondott a jegyző, nem tudok vele vitatkozni, de, ha idejön szívesen megbeszélem vele, de ez egyszerűen nincs így. Nehéz így vitatkozni, Zuglóban ülve, hogy Zugló a legnagyobb tragédia lenne. Az kétségtelen, hogy a legnagyobb zöld teret feldúlták, be se lehet oda menni, ezt Városligetnek hívják.

– fejtette ki véleményét Horn Gábor, a Republikon Alapítvány kuratóriumi elnöke.

Gábor, mentesítelek az alól, hogy Karácsony Gergely bizonyítványát kelljen magyaráznod, parttalannak érzem ezt a vitát, azon lépjünk már túl, hogy minden, ami történt Budapesten és pozitív az az előző érának köszönhető.

Én azt mondtam, hogy ami történt azzal nem értek egyet- vágott vissza Horn Gábor.

Alapvetően te vagy az, aki Tarlóst folyamatosan minősíted. Szívesen elmondom neked, ez tavaly decemberben mondta el Zuglónak a jegyzője, hogy alapvetően 3 milliárdos ingatlanbevétellel tervez Zugló, teszem hozzá ma szeptember 5. van és eddig kettő minimális összegű ingatlannak az értékesítését írták ki, működési költségeket kellene, hogy fedezzen a 3 milliárdnyi ingatlannak az értékesítése. Gondoljunk bele, hogy aminek még az értékesítését sem írták ki annak mikorra fog befolyni az összege.

- mondta Farkas Örs, politológus.

 

Hír TV

További epizódok

Plusz-mínusz: A terrorizmusnak nem lesz vége, amíg az okok léteznek, addig a terrorizmus is

Pindroch Tamás műsorvezető vendégei a Plusz-mínuszban Kis-Benedek József és Breuer Péter voltak. 2021. szeptember 10.

Plusz-mínusz: Az ellenzéki pártoknak sokkal nagyobb önmérsékletet kellene tanúsítaniuk

A Plusz-mínusz csütörtöki vendégei Kósa András és Nagy Ervin voltak. 2021. szeptember 09.

Plusz-mínusz: Létrejött egy meglehetősen amorf helyzet

A Plusz-mínusz vendégei Pulai András és Kovács András voltak. 2021. szeptember 08.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!