2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Tiltott absztraktok

Következik:

Híradó 12:05

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: Alkalmas-e Karácsony Gergely a városvezetésre?

A Hír TV Plusz-mínusz című műsorában Horn Gábor, a Republikon Alapítvány kuratóriumi elnöke és Farkas Örs, politológus folytatott parázs vitát Karácsony Gergely alkalmasságáról, illetve alkalmatlanságáról Szarvas Szilveszter moderálása mellett.

  • Plusz-mínusz: Alkalmas-e Karácsony Gergely a városvezetésre?

A budapesti fejlesztésekről is szótejtve, érdemes Zuglóval összehasonlítani Budapestet vagy Zugló visszafejlődésével kapcsolatban, mert éppen Karácsony Gergely jegyzője volt az, aki kiállította az alkalmatlanságáról szóló bizonyítványt, amikor arról beszélt egy kiszivárgott jegyzőkönyv szerint, hogy Zugló hitelből él, a költségvetést az önkormányzati ingatlanok eladásából tarják fenn és még egy alföldi kisvárosban is különbek az óvodák, iskolák, bölcsődék mint Zuglóban.

Egy sértett jegyzője! – tette hozzá Horn Gábor, a Republikon Alapítvány kuratóriumi elnöke.

Ki nevezte ki azt a jegyzőt, ki a főnöke? - kérdezett vissza Farkas Örs, politológus.

Zuglóban vagyunk, nézzétek meg az óvodákat, bölcsődéket én ennek az ellenkezőjét tudom, de amiről mi beszélgetünk az 40 nap múlva kiderül, hogy mit gondolnak a fővárosiak ebben a kérdésben, én azt gondolom, hogy Tarlósról korán sincs annyira jó véleménye az embereknek mint ahogy ti mondjátok és azt gondolom, hogy Karácsony a baloldali és liberális szavazóknak, akik vannak elegen, ez még nem cáfolódott meg, hogy Budapesten ne lennének elegen, azoknak azt gondolom, hogy Karácsony rendben van. Ettől még nem kell, hogy nektek is rendbe legyen. Én úgy tudom, hogy a kerületben az összes óvodának és bölcsődének a kertjét felújították az elmúlt 5 évben. Ettől még egy jegyző, nem tudom mit mondott a jegyző, nem tudok vele vitatkozni, de, ha idejön szívesen megbeszélem vele, de ez egyszerűen nincs így. Nehéz így vitatkozni, Zuglóban ülve, hogy Zugló a legnagyobb tragédia lenne. Az kétségtelen, hogy a legnagyobb zöld teret feldúlták, be se lehet oda menni, ezt Városligetnek hívják.

– fejtette ki véleményét Horn Gábor, a Republikon Alapítvány kuratóriumi elnöke.

Gábor, mentesítelek az alól, hogy Karácsony Gergely bizonyítványát kelljen magyaráznod, parttalannak érzem ezt a vitát, azon lépjünk már túl, hogy minden, ami történt Budapesten és pozitív az az előző érának köszönhető.

Én azt mondtam, hogy ami történt azzal nem értek egyet- vágott vissza Horn Gábor.

Alapvetően te vagy az, aki Tarlóst folyamatosan minősíted. Szívesen elmondom neked, ez tavaly decemberben mondta el Zuglónak a jegyzője, hogy alapvetően 3 milliárdos ingatlanbevétellel tervez Zugló, teszem hozzá ma szeptember 5. van és eddig kettő minimális összegű ingatlannak az értékesítését írták ki, működési költségeket kellene, hogy fedezzen a 3 milliárdnyi ingatlannak az értékesítése. Gondoljunk bele, hogy aminek még az értékesítését sem írták ki annak mikorra fog befolyni az összege.

- mondta Farkas Örs, politológus.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Sertéstrágyát öntenek a határra a lengyel gazdák

Sertéstrágyát öntenek a határra a lengyel gazdák

A Tömeges Összlengyel Gazdatüntetés nevű szervezet tagjai több tonna sertéstrágyát fognak kiönteni a keleti határ legveszélyesebb szakaszain, hogy megállítsák az illegális migránsokat – jelentette be az akció egyik szervezője a Wirtualna Polska lengyel internetes portálnak nyilatkozva.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!