2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: A szavazóknak nincs valódi beleszólásuk az előválasztásba

Lesz negyedik hullám, ötszáz beoltottból egy fertőződik meg és a betegség lefolyása nála is enyhébb, mondta rádió interjújában a hétvégén a miniszterelnök. a maszk nem segít csak az oltás, valamint különösebb korlátozásokra nem kell számítanunk. A Plusz-mínusz vendégei Fodor Gábor és Lánczi Tamás. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.

  • Plusz-mínusz: A szavazóknak nincs valódi beleszólásuk az előválasztásba

Kezdetét vette az ellenzéki előválasztás ajánlásgyűjtő szakasza. Az ellenzék részéről pedig gőzerővel megindult a kampány, Dobrev Klárától kezdve Jakab Péterig mindenki megszólalt és azt hangoztatták, hogy „most derül ki, kik váltják le az Orbán-rezsimet”. Vajon, lehet-e ezt már versenynek nevezni? 

Lánczi Tamás szerint az egész előválasztási ügy egy látványosság, amit alapvetően promóciós céllal rendeznek, de nem azért, hogy a baloldali szavazóknak bármiféle beleszólást biztosítsanak a jelöltek kiválasztásában, hiszen azt már a pártok egymás között leboltolták, elsősorban a Jobbik és DK.

Ez egy kamu, egy álverseny, nem tudni, hogy ez a baloldali szavazóknak leesett-e vagy sem

– tette hozzá.

Fodor Gábor hangsúlyozta, az, hogy több jelölt közül lehet választani az előválasztásnak csak az egyik eleme. A Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet alapítója szerint ugyanakkor az előválasztás révén mobilizálva lesznek a szavazók.

M. Dobos Marianne felvetésére, hogy a párbeszédes Szabó Tímea egyedül indul a körzetében és az nem sok szavazói megmozdulást fog eredményezni, Fodor Gábor elmondta, szerinte nem így van, mert a stúdióban is szó van róla, a sajtó is foglalkozik vele, izgatja az embereket, regisztrálnak elmennek, még akkor is, ha egy jelöltről van szó.

Teljes adás:

HírTV

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Rutte előtt szabad az út a NATO-főtitkári posztra

Rutte előtt szabad az út a NATO-főtitkári posztra

Klaus Iohannis román államfő visszavonta jelöltségét a NATO főtitkári tisztségére, Románia is támogatja, hogy Mark Rutte távozó holland miniszerelnök kerüljön a védelmi szövetség élére - közölte csütörtökön a román elnöki hivatal.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!