2020. június 3.,
szerda, Klotild napja

Plusz-mínusz: A probléma az illegális és tömeges bevándorlással van

2020. február 14., péntek 17:55

Gyurcsány Ferenc szerint mindenki bevándorló, aki nem fideszes. Ha ez így is lenne, akkor sem részletezte a DK elnöke, hogy keresztény vagy muszlim bevándorlókra gondolt-e. Ha már itt tartunk, kell-e félni Európa iszlamizálódásától? Álhír lenne csupán a keresztényüldözés? Gyurcsány Ferenc évértékelője kapcsán most Európa iszlamizálódásáról beszélgetett M. Dobos Marianne G. Fodor Gáborral.

„Bevallom nagyon nehéz végig követni Gyurcsány Ferenc évértékelőjét, de én végig hallgattam. Most is maradandót alkotott. Azt gondolom, hogy elképesztő színvonalú mondatok voltak benne. Persze érteni vélem a szónokot.”

G. Fodor Gábor, a Századvég Alapítvány elnöke szerint Gyurcsány Ferenc azon mondata, miszerint a magyar kormány szerint az ott jelenlévők mind migránsok arra akart utalni, hogy ők, mint az ellenzék ugyanolyan bánásmódban részesülnek a jobboldal nézőpontjából, mintha bevándorlók lennének. A műsor vendége szerint az egész évértékelő inkább egy paródiára hasonlított.

G. Fodor Gábor szerint nem a menekültekkel van a probléma, hanem azok illegális és tömeges vándorlásával.

„Az illegális az, aki törvénytelenül lépi át a határt és az a probléma, hogy tömegesen jönnek és ez egy integrációs beilleszkedési problémát jelent. Ez a helyzet ma Nyugat-Európában, hogy illegális, tömeges bevándorlás gyötri.”

Teljes beszélgetés: 

HírTV