2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: A baloldali oligarcha-családok óriási vagyont harácsoltak maguknak össze

Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! - aláírásgyűjtésbe kezd a Fidesz, a petíció célja az, hogy a volt miniszterelnök és emberei ne térhessenek vissza a hatalomba. Eközben Gyurcsány Ferenc ismét a Fidesz elszámoltatásával fenyegetőzött, Karácsony pedig azt mondta, miniszterelnökként nem tenne esküt az Alaptörvényre. Mindeközben egyre több jel utal arra, hogy megindulhat Európa felé Afganisztánból a migránsáradat. A Plusz-mínusz vendégei Fodor Gábor és Lánczi Tamás voltak.

  • Plusz-mínusz: A baloldali oligarcha-családok óriási vagyont harácsoltak maguknak össze

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!