2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 04:20

Plusz-mínusz

Komoly adok-kapok ment a Plusz-mínuszban Karácsony munkamorálja kapcsán

Egyre többen támadják Karácsony Gergelyt a főváros közbiztonsága kapcsán, de kritika a munkamorálját is éri bőven. Megnézzük, ki, hogy látja a főpolgármester eddigi munkáját. A stúdióban Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője és Nagy József, a 24.hu újságírója. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.

  • Komoly adok-kapok ment a Plusz-mínuszban Karácsony munkamorálja kapcsán

Parázs vita bontakozott ki a HírTV stúdiójában Karácsony Gergely legutóbbi posztja, majd tágabban az elmúlt száz napjának értékelése során. Deák Dániel szerint azt látni, hogy Karácsony Gergely népszerűsége csökkent, ami nyilván annak tudható be, hogy rosszul kezeli a főváros problémáit. Az elemző úgy látja, Dobrev Klára és Jakab Péter is megelőzte a párbeszédes miniszterelnök-jelölt népszerűségét.

A budapesti Fidesz szerint Karácsony láthatóan nem a főváros ügyeivel van elfoglalva, Volner János független országgyűlési képviselő pedig egyenesen azt mondta, hogy a főpolgármester miatt jelentősen leromlott a budapesti közterületek állapota.

Nagy József szerint, amikor Orbán Viktor miniszterelnök kampányol, az nem jelenti azt, hogy visszaveti a teljesítményét, s ez igaz lehet Karácsony Gergelyre is.

Adásunkban a felek nem mentek el szó nélkül amellett sem, hogy Karácsony Gergely egy Facebook-videójában Deák Dánielt provokálta.

Teljes adás:

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!