2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Panaszkönyv

Pazarlás

  • Pazarlás

Kasszafúrók
Nemcsak a betegek pénztárcáját, hanem még az egészségbiztosító kasszáját is megcsapolta egy gyógyászati segédeszközöket értékesítő cégcsoport. Pénzbüntetést kaptak, de továbbra is működhetnek.

Pazarlás
Óriási mennyiségű ennivaló kerül a szemétbe a gazdaságilag fejlett országokban. Ennek egy részét az élelmiszerbankok juttatják el a rászorulókhoz. Bemutatjuk a munkájukat.

Korizni jó!
Egyre népszerűbbek az ingyenes korcsolyapályák. Vajon minőségben is felvehetik a versenyt a fizetős jégpályákkal? Leteszteltünk közülük néhányat.

Ellopták
Volt, hogy a komódját, volt, hogy a fellépő ruháit emelték el, mégsem esett kétségbe. Oszvald Marika operetténekesnő meséli el nekünk történeteit.

A Panaszkönyv február 2-i adása.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!