2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Komment 06:00

Panaszkönyv

Panaszkönyv: Tiltakozás

Az extrém alacsony árú szlovák tej és a tiltakozó magyar gazdák konfliktusa. A stúdióban: Győrffy Balázs a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke.

  • Panaszkönyv: Tiltakozás

LERAKTÁK

Illegális szemétlerakó, osztatlan közös telek, vitatkozó tulajdonosok. Egy ipari sittlerakás története.

INGATLANOK

Minősíthetetlen fényképek, értelmezhetetlen szövegek, több millióval olcsóbban eladott lakások. Panaszkönyvben az hazai ingatlanhirdetések világa.

TÚLTENYÉSZTÉS

Beteg állatok, tanácstalan tulajdonosok. Van garancia a túltenyésztett ebekre?

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!