2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Panaszkönyv

Panaszkönyv: Terítéken a húsvéti sonkák

Talán nem túlzás azt állítani, hogy Magyarországon Húsvétkor szinte minden család asztalára kerül sonka. A hagyomány szerint a hosszú böjt után a Húsvét az első alkalom, amikor az emberek húst vesznek magukhoz. A téli disznóöléskor készült sonkát kora tavasszal füstölték vagy érlelték, így először Húsvétkor kerülhetett az asztalra - valószínűleg ezért lehet ilyen kitüntetett szerepe. Mi annak jártunk utána, hogy vajon milyen minőségűek a boltokban kapható sonkák. Következzen tehát a kínálat, szókimondó szakértők tálalásában

  • Panaszkönyv: Terítéken a húsvéti sonkák

Ellenőrzés - Kevesebb jogsértés, minőségi élelmiszerek, tudatosabb fogyasztók. A Húsvét előtti átfogó élelmiszer-ellenőrzés tanulságai. A stúdióban Zsigó Róbert, az Agrárminisztérium államtitkára . 

Sonkateszt– gyorspácolt, füstölt, gyorsérlelésű vagy hagyományos? Vettük, vittük, teszteltük. Terítéken a húsvéti sonkák.

Nyuszik – Milyen a minőségi csokoládényúl, mennyibe kerül, és melyik a legfinomabb? Panaszkönyvben a hazai csokinyuszi kínálat. 

Rajtverseny – Játszva nevel tudatos fogyasztókat a GVH és a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége. 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!