2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Csernobil öröksége: a Zóna 03:00

Panaszkönyv

Panaszkönyv: Nagyító alatt az olcsó tömegszemüvegek

  • Panaszkönyv: Nagyító alatt az olcsó tömegszemüvegek

ELSZÁMOLÁS – Drága ajtónyitás, két autó kárát kell a taxi utasának megtérítenie a figyelmetlensége miatt.

Azt talán mindenki tudja, mi a teendő, ha egy autó kárt okoz egy másikban: ki kell tölteni a betétlapot és egyeztetni a biztosítónkkal a javítást. De mi van abban az esetben, ha a kárt nem egy autó okozza, hanem egy magánszemély vagy egy taxi utasa? Nos, ez már jóval bonyolultabb eset. Mi most egy ilyet mutatunk be Önöknek.

HITEL - Gyorskölcsön, azonnali pénzhez jutás, tájékozatlan adósok, törvényszegésre buzdító ügyintéző. Hogyan vegyünk fel hitelt, és hogyan ne?

A hitelfelvétel akkor is komoly felelősség, ha a pénzintézetek látszólag egyszerű eljárással rendelkezésünkre bocsátják a kívánt összeget. Bár sokan vettek fel hitelt, a többség nincs tisztában még az alapfogalmakkal sem, nemhogy a kamatok, részletek és THM-ek fogalmával. A most következő összeállításunkban egy nagyon tanulságos esetet mutatunk be Önöknek.

SZEMÜVEGEK – Gyors segítség, valós megoldás, vagy csak szükséges rossz? Nagyító alatt az olcsó tömegszemüvegek és a Panaszkönyv szerkesztői.

Praktikus, gyors segítség lehet a nem tökéletesen látók számára a boltokban kapható olcsó szemüvegek valamelyike. De vajon valóban mindenki számára jók ezek a termékek? Egyáltalán mennyi ideig ajánlott ezeket használni? Kollegáim elindultak, válogattak, majd részt vettek egy alapos szemvizsgálaton. Mutatjuk mire jutottak.

A teljes adás: 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!