2020. augusztus 7.,
péntek, Ibolya napja

Panaszkönyv: Nagyító alatt az olcsó tömegszemüvegek

Hír TV

2019. szeptember 7., szombat 20:18

ELSZÁMOLÁS – Drága ajtónyitás, két autó kárát kell a taxi utasának megtérítenie a figyelmetlensége miatt.

Azt talán mindenki tudja, mi a teendő, ha egy autó kárt okoz egy másikban: ki kell tölteni a betétlapot és egyeztetni a biztosítónkkal a javítást. De mi van abban az esetben, ha a kárt nem egy autó okozza, hanem egy magánszemély vagy egy taxi utasa? Nos, ez már jóval bonyolultabb eset. Mi most egy ilyet mutatunk be Önöknek.

HITEL - Gyorskölcsön, azonnali pénzhez jutás, tájékozatlan adósok, törvényszegésre buzdító ügyintéző. Hogyan vegyünk fel hitelt, és hogyan ne?

A hitelfelvétel akkor is komoly felelősség, ha a pénzintézetek látszólag egyszerű eljárással rendelkezésünkre bocsátják a kívánt összeget. Bár sokan vettek fel hitelt, a többség nincs tisztában még az alapfogalmakkal sem, nemhogy a kamatok, részletek és THM-ek fogalmával. A most következő összeállításunkban egy nagyon tanulságos esetet mutatunk be Önöknek.

SZEMÜVEGEK – Gyors segítség, valós megoldás, vagy csak szükséges rossz? Nagyító alatt az olcsó tömegszemüvegek és a Panaszkönyv szerkesztői.

Praktikus, gyors segítség lehet a nem tökéletesen látók számára a boltokban kapható olcsó szemüvegek valamelyike. De vajon valóban mindenki számára jók ezek a termékek? Egyáltalán mennyi ideig ajánlott ezeket használni? Kollegáim elindultak, válogattak, majd részt vettek egy alapos szemvizsgálaton. Mutatjuk mire jutottak.

A teljes adás: 

Hír TV