2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Panaszkönyv

Panaszkönyv: Nagy sörteszt kritikus szakértőkkel

Fogyasztóvédelmi magazinunkban volt nagy sörteszt, bemutatjuk a nem ragadó csemperagasztó történetét és a véget nem érő építkezést a „kameraérzékeny” kivitelezővel.

  • Panaszkönyv: Nagy sörteszt kritikus szakértőkkel

 

Sörteszt

Egy nyári nap végén egy hideg sör igazán jól tud esni. De vajon melyik a jó sör? Melyiket vegyük, ha nem akarunk csalódni? Nagyüzemi, külföldi vagy kézműves? Vettük, ittuk és pontoztuk. Íme, a nagy sörteszt kritikus szakértőkkel.

Ragasztó

Egy építkezés akkor is idegőrlő, ha minden rendben van. Hát még akkor, ha a tervezettnél sokkal több időbe, energiába és nem utolsósorban pénzbe kerül egy munka elvégzése? Ki nevet a végén? A nem ragadó csemperagasztó, az igazát bizonygató vevő, az egymásra mutogató gyártó és forgalmazó, na meg egy ellentmondásos szakvélemény története.

Építkezés

Új lakásos társasház, soha véget nem érő építkezés és reményvesztett tulajdonosok. Panaszkönyvben a lakhatási engedély fogságában élő építtetők és a „kameraérzékeny” kivitelező.

Teljes adás: 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!