2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte

Következik:

Radar 23:35

Panaszkönyv

Panaszkönyv: Mitől függ a vaj minősége?

FERTŐTLENÍTŐK - Gombák, baktériumok, vírusok, és egyéb kórokozók. Hatékonyak-e a boltokban kapható kézfertőtlenítők, vagy csak a hamis biztonság érzetét keltik bennünk? VAJTESZT - Magyar, német, ír, dán, lett vagy francia? A Panaszkönyvben a vajnagyhatalom termékei mérkőztek meg egymással. Tényleg jobbak-e a prémiumvajak, és mennyire indokolt az akár háromszoros árkülönbség a termékek között? FOGYASZTOTTAK? - Főnyomócső javítás, felpörgő mérők és horror-vízszámlák. Panaszkönyvben a tökéletes vízórákkal mért nyomtalanul eltűnt köbméterek.

  • Panaszkönyv: Mitől függ a vaj minősége?

Egyelőre megállíthatatlanul terjed a világban a kínai koronavírus, szinte nincs olyan híradó, amelyikben ne szerepelne a megbetegedések aktuális száma. De vajon mit tehetünk mi a fertőzések elkerülése végett? Mennyire jelentenek hatékony védelmet a boltokban kapható kézfertőtlenítők? Megvédenek-e bennünket a kórokozóktól vagy csak hamis biztonságérzetet alakítanak ki?

A vaj az emberiség egyik legrégebbi tejterméke. Markáns ízt ad a szendvicseinknek, vajban párolva még finomabbak lesznek az ételek, de még a szakácsok is tisztított vajjal teszik teltebbé az ételek ízét. Egyik leggyakoribb élelmiszerünk, ezért is választottuk e heti tesztalanyunknak a hazai vajkínálatot.

Előfordul, hogy egy vízóra meghibásodik és a szokásosnál sokkal több elfogyasztott köbmétert jelez. Az egyik lehetséges ok, hogy valahol csőrepedés van, és a tulajdonos tudta nélkül rengeteg víz elfolyik. De mi van olyankor, ha az óra jó, csőtörésnek sincs nyoma, mégis több száz köbméternyi víz árát követeli a szolgáltató a fogyasztón. Nemrégiben egy ilyen esettel keresett meg minket egy nézőnk, mi pedig utánajártunk a történteknek.

Teljes adás:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!