2021. 09. 28. Kedd Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Panaszkönyv

Panaszkönyv: Minden, amit a debreceni kolbászokról tudni érdemes

A Hír TV fogyasztóvédelmi magazinjában ezúttal a gépkocsivásárlás és a különféle debreceni kolbászok voltak terítéken.

Biztosan lehet probléma- és átverés-mentesen is használt autót vásárolni ma Magyarországon, de ahhoz sok szerencsére és nem utolsósorban óvatosságra van szükség. Ráadásul egyre inkább úgy tűnik, az sem jelent védelmet vagy garanciát, ha kereskedésből vásároljuk meg a kiszemelt autót. Hámori László, a Gépjármű Károsultak Országos Szövetségének elnöke adott néhány tanácsot. Herpy Miklós, a Gépjármű Károsultak Országos Szövetségének ügyvédjével beszélgetett a műsorvezető Nehéz Attila.

Valamikor nagyon népszerű volt, és manapság is sokan szeretik a fradikolbásznak is nevezett lecsókolbászt, és a nagy hírű debrecenit is. Mi arra voltunk kíváncsiak, hogy manapság milyen a választék, és milyen minőségben gyártják a népszerű kolbászféleséget. A tesztelésre szánt debreceni kolbászokat most is több helyről szereztük be, és 8 különféle terméket vittünk a bírálók elé. Hiszen mégis csak egy hungarikumról van szó. Csíki Sándor, a Food&Wine gasztronómiai szakírója és Őszy-Tóth Gábriel gasztronómiai író elemezték a húskészítményeket.

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Panaszkönyv: Teszteltük a fröccsöket

A Panaszkönyv szigorú szakértői megkóstolták a boltokban kapható Irsai Olivér borokat és tesztelték a fröccsöket. 2021. július 10.

Panaszkönyv: Hibabejelentés miatt került bajba!

120 ezer forintot követel a szolgáltató attól a leányvári férfitól, aki jelezte, hogy áll a villanyórája. Többek között erről is szó volt a Panaszkönyvben. 2021. július 03.

Panaszkönyv: Mindent a naptejekről

Mit tanácsolnak a bőrgyógyászok, és mit talál a krémekben a vegyianyag szakértő? 2021. június 26.

Legfrisebb híreink

Magyar-horvát infrastruktúra-fejlesztés

Fejleszteni kell a Magyarországot Horvátországgal összekötő infrastruktúrát, mert a határ menti együttműködés dinamikusabbá tétele elősegíti a gyors újraindítást - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter Nagykanizsán.

Megkapta Biden a harmadik oltást

Az amerikai TV társaságok kamerái előtt vette fel a harmadik, koronavírus elleni vakcinát az amerikai Egyesült Államok elnöke.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!