2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Történelem a Maros sodrásában 03:00

Panaszkönyv

Panaszkönyv: Minden, amit a debreceni kolbászokról tudni érdemes

A Hír TV fogyasztóvédelmi magazinjában ezúttal a gépkocsivásárlás és a különféle debreceni kolbászok voltak terítéken.

  • Panaszkönyv: Minden, amit a debreceni kolbászokról tudni érdemes

Biztosan lehet probléma- és átverés-mentesen is használt autót vásárolni ma Magyarországon, de ahhoz sok szerencsére és nem utolsósorban óvatosságra van szükség. Ráadásul egyre inkább úgy tűnik, az sem jelent védelmet vagy garanciát, ha kereskedésből vásároljuk meg a kiszemelt autót. Hámori László, a Gépjármű Károsultak Országos Szövetségének elnöke adott néhány tanácsot. Herpy Miklós, a Gépjármű Károsultak Országos Szövetségének ügyvédjével beszélgetett a műsorvezető Nehéz Attila.

Valamikor nagyon népszerű volt, és manapság is sokan szeretik a fradikolbásznak is nevezett lecsókolbászt, és a nagy hírű debrecenit is. Mi arra voltunk kíváncsiak, hogy manapság milyen a választék, és milyen minőségben gyártják a népszerű kolbászféleséget. A tesztelésre szánt debreceni kolbászokat most is több helyről szereztük be, és 8 különféle terméket vittünk a bírálók elé. Hiszen mégis csak egy hungarikumról van szó. Csíki Sándor, a Food&Wine gasztronómiai szakírója és Őszy-Tóth Gábriel gasztronómiai író elemezték a húskészítményeket.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

Pártalapításon dolgozik, és már az idei Európai Parlamenti választáson is indulna Magyar Péter, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter volt férje. A férfi korábban a baloldali Partizán műsorában szállt bele páros lábbal a kormányba, akit csak sértett emberként tartanak számon a jobboldalon. A témában a Vezércikk vendégei L. Simon László, Deák Dániel és Gajdics Ottó is elmondták véleményüket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!