2023. 01. 29. Vasárnap Adél napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 20:10

Panaszkönyv

Panaszkönyv: Minden, amit a debreceni kolbászokról tudni érdemes

A Hír TV fogyasztóvédelmi magazinjában ezúttal a gépkocsivásárlás és a különféle debreceni kolbászok voltak terítéken.

  • Panaszkönyv: Minden, amit a debreceni kolbászokról tudni érdemes

Biztosan lehet probléma- és átverés-mentesen is használt autót vásárolni ma Magyarországon, de ahhoz sok szerencsére és nem utolsósorban óvatosságra van szükség. Ráadásul egyre inkább úgy tűnik, az sem jelent védelmet vagy garanciát, ha kereskedésből vásároljuk meg a kiszemelt autót. Hámori László, a Gépjármű Károsultak Országos Szövetségének elnöke adott néhány tanácsot. Herpy Miklós, a Gépjármű Károsultak Országos Szövetségének ügyvédjével beszélgetett a műsorvezető Nehéz Attila.

Valamikor nagyon népszerű volt, és manapság is sokan szeretik a fradikolbásznak is nevezett lecsókolbászt, és a nagy hírű debrecenit is. Mi arra voltunk kíváncsiak, hogy manapság milyen a választék, és milyen minőségben gyártják a népszerű kolbászféleséget. A tesztelésre szánt debreceni kolbászokat most is több helyről szereztük be, és 8 különféle terméket vittünk a bírálók elé. Hiszen mégis csak egy hungarikumról van szó. Csíki Sándor, a Food&Wine gasztronómiai szakírója és Őszy-Tóth Gábriel gasztronómiai író elemezték a húskészítményeket.

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Panaszkönyv: Teszteltük a fröccsöket

Panaszkönyv: Teszteltük a fröccsöket

A Panaszkönyv szigorú szakértői megkóstolták a boltokban kapható Irsai Olivér borokat és tesztelték a fröccsöket. 2021. július 10.
Panaszkönyv: Hibabejelentés miatt került bajba!

Panaszkönyv: Hibabejelentés miatt került bajba!

120 ezer forintot követel a szolgáltató attól a leányvári férfitól, aki jelezte, hogy áll a villanyórája. Többek között erről is szó volt a Panaszkönyvben. 2021. július 03.
Panaszkönyv: Mindent a naptejekről

Panaszkönyv: Mindent a naptejekről

Mit tanácsolnak a bőrgyógyászok, és mit talál a krémekben a vegyianyag szakértő? 2021. június 26.

Legfrissebb híreink

Dobrev Klárával és több momentumos képviselővel is együtt dolgozik Marc Angel

Dobrev Klárával és több momentumos képviselővel is együtt dolgozik Marc Angel

Dobrev Klárával és több momentumos képviselővel is együtt dolgozik Marc Angel, akit Eva Kaili bukott korrupt baloldali EP-alelnök helyére választottak az Európai Parlamentben - ezt derítette ki a HírTV. A luxemburgi szocialista politikus és szélsőséges LMBTQ-aktivista több magyar baloldali politikussal is szoros kapcsolatot ápol, irodavezetője pedig a szintén magyar Gúr Roland, aki 2014-ben a szocialista EP-lista harmadik helyezettje volt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!