2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Panaszkönyv

Panaszkönyv: Már barackléből is képesek egy kis kocsonyásítóval lekvárt eladni

A Hír TV fogyasztóvédelmi műsorában szó esett az elszámolás vitákról és az emiatt egekbe szökött rezsiköltségekről. Adásba került egy társasház küzdelme a közös képviselővel és az önkormányzattal. A folytatásban az időskori vezetés a biztosítók szemszögéből lett górcső alá helyezve. Valóban biztosítási bónuszban mérhető a vezetési képességek változása? Legvégül a dzsemek, lekvárok, extradzsemek, és prémium lekvárok világába kalauzolta a Panaszkönyv a nézőit. Különböző gyümölcstartalom, eltérő állag. Melyik a legfinomabb baracklekvár?

  • Panaszkönyv: Már barackléből is képesek egy kis kocsonyásítóval lekvárt eladni

Winston Churchill-nek tulajdonítják a mondást, miszerint „a demokrácia a legrosszabb kormányzási forma – nem számítva az összes többit, amellyel az emberiség időről időre megpróbálkozott”. Alighanem hasonlóképpen éreznek a társasházban élők a közös képviselőkkel kapcsolatban. Sokak szerint ez a legrosszabb érdekképviseleti forma, de egyelőre senki sem talált ki jobbat. Most egy igazán sajátos közös képviselős történetet mutatott be a Panaszkönyv stábja, sok meglepetéssel.

A műsor folytatásában elhangzott, hogy sok mindent el tudunk képzelni 70 éves születésnapi ajándékként, de arra valószínűleg senki sem gondolna, amit az összeállítás főszereplője kapott. Az ő meglepetése ugyanis az volt, hogy a biztosítója csaknem a kétszeresére emelte a kötelező biztosítása díját. Hogy miért? Egyszerűen azért, mert 70 éves lett.

Végezetül pedig a Panaszkönyv nagy őszi baracklekvár-tesztje zárta az adást.

A teljes adás itt tekinthető meg:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!