2020. május 31.,
vasárnap, Angéla, Petronella napja

Panaszkönyv: Már barackléből is képesek egy kis kocsonyásítóval lekvárt eladni

Hír TV

2019. szeptember 14., szombat 20:57

A Hír TV fogyasztóvédelmi műsorában szó esett az elszámolás vitákról és az emiatt egekbe szökött rezsiköltségekről. Adásba került egy társasház küzdelme a közös képviselővel és az önkormányzattal. A folytatásban az időskori vezetés a biztosítók szemszögéből lett górcső alá helyezve. Valóban biztosítási bónuszban mérhető a vezetési képességek változása? Legvégül a dzsemek, lekvárok, extradzsemek, és prémium lekvárok világába kalauzolta a Panaszkönyv a nézőit. Különböző gyümölcstartalom, eltérő állag. Melyik a legfinomabb baracklekvár?

Winston Churchill-nek tulajdonítják a mondást, miszerint „a demokrácia a legrosszabb kormányzási forma – nem számítva az összes többit, amellyel az emberiség időről időre megpróbálkozott”. Alighanem hasonlóképpen éreznek a társasházban élők a közös képviselőkkel kapcsolatban. Sokak szerint ez a legrosszabb érdekképviseleti forma, de egyelőre senki sem talált ki jobbat. Most egy igazán sajátos közös képviselős történetet mutatott be a Panaszkönyv stábja, sok meglepetéssel.

A műsor folytatásában elhangzott, hogy sok mindent el tudunk képzelni 70 éves születésnapi ajándékként, de arra valószínűleg senki sem gondolna, amit az összeállítás főszereplője kapott. Az ő meglepetése ugyanis az volt, hogy a biztosítója csaknem a kétszeresére emelte a kötelező biztosítása díját. Hogy miért? Egyszerűen azért, mert 70 éves lett.

Végezetül pedig a Panaszkönyv nagy őszi baracklekvár-tesztje zárta az adást.

A teljes adás itt tekinthető meg:

Hír TV