2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Magyar retró 2. - A magyar vidék a Kádár-korszakban 11:00

Panaszkönyv

Panaszkönyv: Látásjavító csodaszemüveg

Fogyasztóvédelmi műsorunkban ezúttal egy csodaszemüveget mutattunk be, majd tanulmányoztuk a KRESZ-t és lakásvásárlási problémát is vizsgáltunk.

  • Panaszkönyv: Látásjavító csodaszemüveg

Mióta világ a világ, mi emberek szeretünk hinni a csodákban. Főleg, ha az egészségünkről van szó és valaki gyors, fájdalommentes és egyszerű gyógyulást ígér nekünk. Sajnos azonban a tapasztalat azt mutatja, hogy ezek a módszerek a legtöbb esetben pofátlan átverések. A cégek célja pedig nem a segítségnyújtás, hanem a haszonszerzés. Egy látásjavító csodaszemüveget mutattunk be Önöknek.

Mozgássérülteknek fenntartott parkolóhelyre álltak azok a közterület felügyelők, akiket egy sofőr jelentett fel. A férfi egy ellene zajló intézkedés közben vette észre, hogy az őt megbírságoló hatóság emberei hol álltak meg az autójukkal. A nem mindennapi történet számos, a KRESZ-szel kapcsolatos tévhitre is felhívja a figyelmet.

Amikor lakást vásárolunk, egészen biztosan nem problémákat akarunk drágán megvenni. Ha a megfelelő körültekintéssel járunk el, általában nem is szokott gond lenni. Van olyan eset is, amikor hiába tesz meg minden biztonsági intézkedést a vevő, az adásvétel megkötése után mégis jön a feketeleves. Mondjuk egy közmű szolgáltató miatt.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!