2024. 06. 21. Péntek Alajos, Leila napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Panaszkönyv

Panaszkönyv: BKV a rejtett kamera szemszögéből

Tartható-e a biztonsági távolság a budapesti tömegközlekedési eszközökön? Buszra és villamosra szálltunk, álltunk, vártunk és számoltunk. BKV a rejtett kamera szemszögéből.

  • Panaszkönyv: BKV a rejtett kamera szemszögéből

Adásunkban megszólalt Wintermantel Zsolt, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) igazgatóságának Fidesz által delegált tagja, valamint az utca emberét is sikerült megszólaltatni a tapasztalatokról.

Csendes gyilkos

Melyik szén-monoxid-mérő megbízható és melyik nem? Melyikre bíznánk rá az életünket, ha nyugodtan szeretnénk aludni.

A szén-monoxidot láthatatlan gyilkosként emlegetik és minden évben több áldozata van, pedig több boltban is találni szén-monoxid mérőt. A hatóságok be is vizsgálták ezeket, mutatjuk az eredményeket.

Nagy majonéz teszt

Alternatív módok a majonéz felhasználására. Mint kiderült, a szépségápolástól kezdve a bútorok és szobanövények fényesítésén át akár a falfirkák eltűntetéséig rengeteg dologra jó a majonéz – azon kívül, hogy megegyük. Ezek az információk az újdonság erejével hatottak rám. Feltehetően valami ilyesmit érezhetett az a francia séf is, aki a legenda szerint megalkotta az első mahonnaise-t.

Maga a majonéz egyébként a világ legnépszerűbb hideg alapmártása, ami rengetegféleképpen variálható. Készülhet belőle például tartármártás, svéd mártás vagy akár remulád is. Salátavariációk tucatját tehetjük vele ízesebbé, az alapmártás variálására pedig rengeteg lehetőség van.

A Panaszkönyv zsűrije tesztelt és 10-ből mindössze 2 majonézt talált viszonylag finomnak. Kritikák, mellékízek, állagproblémák és csodálkozások.

Teljes adás:

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!