2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Panaszkönyv

Panaszkönyv: Az élet nem fenékig tejfel

A Hír TV Panaszkönyv című műsorában ma a hazai üzletek polcain fellelhető tejfölöket kóstolták meg, és arra is igyekeztek választ adni, hogy mely mézeket érdemes a kosarunkba tenni. De a fapados utazásoknak és hátulütőiknek, valamint a házunk elől eltulajdonított kukák ügynek is utánajártak.

  • Panaszkönyv: Az élet nem fenékig tejfel

A tejföl eredetileg Oroszországban jelent meg, ahonnan fokozatosan meghódította az összes országot. Hazánkban e hozzávaló nélkül számos magyaros fogás elképzelhetetlen lenne. A Panaszkönyv mostani tesztjében annak járt utána, hogy milyen minőségűek a boltokban kapható termékek. Elkeserítő eredmény született – vezette fel az első témát Nehéz Attila műsorvezető.

Az Egyesület az Európai Méhekért a napokban demonstrációt szervezett több európai uniós nagyvárosban. A szervezet célja az volt, hogy felhívja az európai unió döntéshozóinak figyelmét a méhek védelmének fontosságára, az ágazatot érintő gazdasági nehézségekre, illetve arra, hogy tonnaszám árasztja el a közösséget a külföldről származó, olcsó, de sokszor bizonytalan minőségű méz. Az egyesület elnöke, Fulmer-Takács Ferenc hangsúlyozta, hogy azért volt szükség a megmozdulásra, mert a hamisítás is fejlődik, ma már a Távol-Keleten „autentikus magyar mézet” készítenek. Ez pedig növeli az élelmiszerbiztonsági-kockázatot – emelte ki. Elhangzott, hogy Nagy István agrárminiszter egy fontos indítványt nyújtott be a témában a tanácshoz, és jelenleg is előkészítés alatt áll egy olyan védjegyrendszer megvalósítása, amely garantálja majd, hogy minőségi, európai termék kerüljön a termelőtől a fogyasztóhoz.

A műsor második felében pedig foglalkoztak a fapados buszos utazás hátulütőivel, valamint szóba került a hulladékgyűjtő tartályok épsége és megtartása is.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!