2019. december 9.,
hétfő, Natália napja

Panaszkönyv: A termékbemutatókkal összekötött nagy átverések

Hír TV

2019. május 19., vasárnap 07:01

ÁTVERÉS – Nem vásárolt, nem írt alá szerződést, mégis több százezret követelnek tőle. Panaszkönyvben a termékbemutatókkal összekötött nagy átverések.

Nílusi utazást ígértek – soha nem látott kacatok árát követelik. Megörökölt termékbemutatós bűvész-trükkök, eltűnő és újra felbukkanó cégek. Panaszkönyvben a hagyatékul kapott egyiptomi utazás, amely porszívóvá és késkészletté változott.

Krompaszky Kornél soha, semmiféle termékbemutatón nem vett részt, így álmában sem gondolta, hogy bármiféle köze lehetne egy ezzel foglalkozó céghez. Két éve elhunyt édesapja viszont életében egyszer elkövette ezt a hibát.

További témák:

HAMISÍTVÁNY – Nem mind arany, ami fénylik, és nem mind eredeti, ami annak látszik. Hamis cipők, pancsolt parfümök és átvert vásárlók.

Egy nemrégiben készült felmérés szerint a világon évente csaknem 500 milliárd dollár a hamisított és kalóz-termékek kereskedelme. Ma már szinte mindent hamisítanak, a leggyakrabban cipőket, táskákat és parfümöket.

MARGARINOK – Vettük vittük, teszteltük. Mi keres a sertészselatin a margarinban? Nagy margarinteszt szókimondó szakértőkkel.

Amióta a margarin létezik, folyik a vita arról, hogy vajon egészségesebb-e mint a vaj? Erre a kérdésre most nem fogunk választ adni, annak viszont utánajártunk, hogy a boltokban kapható margarinok közül melyik milyen összetételű és ízű. A nagy margarinteszt sok versenyzővel és kritikus szakértőkkel.

A teljes adás: 

Hír TV