2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Panaszkönyv

Panaszkönyv: A nagy kifliteszt

A Hír TV Panaszköny című műsorában először a kifliké a főszerep, a műsor második részében pedig kiderül, hogyan választhatjuk ki a tökéletes görögdinnyét.

  • Panaszkönyv: A nagy kifliteszt

Hamarosan kezdődik az iskola, és ezzel együtt ismét aktuálissá válik a tízórai kérdése. Miből, milyen uzsonnát csomagoljunk a gyereknek – hogy legalább a remény meglegyen arra, hogy meg is eszi, és nem a táskája alján látjuk viszont napokkal később. A kiflit a legtöbb gyerek szereti, ezért is döntött úgy a Panaszkönyv stábja, hogy tesztelésnek vet alá 10 féle kiflit, 10 teljesen különböző külsővel. Az ízükről nem is beszélve. De vajon melyikből csinálnánk másnap reggel a gyereknek tízórait? És melyik olyan finom, hogy akár magában is megennénk? Kiderül a Panaszkönyv nagy kiflitesztjén.

A műsor második felében pedig a dinnyéké a főszerep. Az igazi férfi arról ismerszik meg, hogy a sok rossz dinnye közt képes kiválasztani az igazit. Minthogy a sok jó menyecske között az igazit. Kopogtattuk, rázogattuk, szagoltuk és kiválasztottuk. A végeredmény mégis alulmúlta a várakozásunkat. Görögdinnyét vásárolni valószínűleg az egyik legnagyobb zsákbamacska, pontosabban zsákbadinnye. Kiválasztunk egyet találomra, hazacipeljük, behűtjük, nekikészülünk, nagy lendülettel felvágjuk, majd az első harapásnál jön a sokk, hogy az egész vízízű, esetleg kásás, vagy csak szimplán rossz. De hogyan lehet felismerni a jó dinnyét? Mindenki ütögeti, de vajon hányan tudják, hogy mit is kellene ilyenkor hallani vagy érezni? Ezúttal kivételesen már a vásárláshoz is gasztronómiai szakértő segítségét kértük.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!