2024. 02. 24. Szombat Szökőnap napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Gyurcsány Ferenc évértékelő beszéde 11:20

Panaszkönyv

Panaszkönyv: A nagy fagyi és margarinteszt

A Hír TV Panaszkönyv című műsorában ma rendhagyó módon egy válogatást láthattak korábbi műsorainkból.

  • Panaszkönyv: A nagy fagyi és margarinteszt

- Amióta a margarin létezik, folyik a vita arról, hogy vajon egészségesebb-e mint a vaj? Erre a kérdésre most nem fogunk választ adni, annak viszont utánajártunk, hogy a boltokban kapható margarinok közül melyik milyen összetételű és ízű. Következzen a nagy margarinteszt sok versenyzővel és - ahogy már nálunk megszokhatták - kritikus szakértőkkel a Hír TV fogyasztóvédelmi magazinjában, a Panaszkönyvben.

- Amennyire nagy élményt jelenthet a nyári hőségben egy jó fagylalt vagy jégkrém elfogyasztása, akkora csalódás is lehet a nem megfelelő minőségű vagy ízű termék. Hogy segítsünk Önöknek a választásban, mi most az alapnak számító vanília jégkrémeket vettük górcső alá, és ezeket kóstoltattuk meg szakértőinkkel.

- A következő percekben egy apró, de annál idegesítőbb dologról lesz szó. Biztosan sokan jártak már úgy, hogy a szomszédjuk, vagy annak vendégei rendszeresen elfoglalták a közös gépkocsifelhajtót. Mit lehet tenni ilyen esetben? És mi van akkor, ha a helyzet egyre csak romlik, miközben akár békés, akár hivatalos megegyezés is születhetne? Mint azt hamarosan látni fogják, jogot sem könnyű szolgáltatni ilyen esetben, nemhogy igazságot.

- A Panaszkönyv eddigi története során mindenféle esettel találkoztunk már – talán mondhatjuk, hogy nehéz minket meglepni. De most - be kell vallanunk - sikerült. Kollégánk a vasárnapi ebédhez egy húsboltban füstölt csülköt vásárolt, ami tele volt meglehetősen virgonc férgekkel. Az első döbbenet után próbára tettük a fogyasztóvédelem különböző szintjeit. A csülköt visszavittük, hatósági bejelentést tettünk, és természetesen mindezt le is forgattuk.

A teljes adás: 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!