2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Panaszkönyv

Panaszkönyv: A csokijégkém-teszt

  • Panaszkönyv: A csokijégkém-teszt

JÉGKRÉMEK - Csokijégkém-teszt. Elbukó világmárkák, ízetlen termékek és csalódott tesztelők.

Ha nyár, akkor jégkrém, és ha jégkrém, akkor legtöbbször csoki. A hőségben remek dolog elfogyasztani egy adagot ebből a hűsítő finomságból. De vajon melyik bolti dobozos termék a legfinomabb? Melyik éri meg az árát, és melyiket hagyjuk inkább a polcokon? Következzen a nagy csoki-jégkrém teszt, ezúttal is pártatlan és szigorú szakértőkkel. 

SZERVIZ - Üzleti furfang, időhúzás, vagy sokmilliós lopás? Miért tűnt el egyik pillanatról a másikra az egyik neves budapesti telefonforgalmazó, és szakszerviz?

Amikor elromlik egy nemrégiben vásárolt telefonkészülék, az már önmagában elég nagy bosszúságot jelent. De ha a javítási idő alatt megszűnik, vagy elérhetetlenné válik a szerviz, ahova beadtuk a kütyüt, az maga a rémálom. Nézőink a KINGTEL cég eltűnése kapcsán kerestek meg bennünket. Mutatjuk mit derítettünk ki. 

HIBA - Milliós villanyszámla, kikapcsolt áram, hibázó szolgáltató, és tönkrement vállalkozás. Panaszkönyvben a helyben járó kártérítés és az elmaradt haszon.

Ritka eset, de van amikor a szolgáltató hibázik. Mit tehet egy vállalkozó, ha egyszer csak egymilliós számlát kap? Ha fizet csődbe megy, ha nem fizet, kikapcsolják az áramot a cégnél. Most egy ilyen eset következik, sok tanulsággal, és kevés kompromisszummal.

Teljes adás:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!