2021. 11. 28. Vasárnap Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Híradó 12:00

Panaszkönyv

Behajtók

Behajtók
Szinte bármit megtehetnek a követeléskezelő cégek, mert nincs megfelelően szabályozva a működésük. Szakértők szerint egy új törvénnyel kellene védeni az adósokat a behajtók túlkapásaitól.

Kútba esett
Hiába hozott a bíró igazságos döntést a közös kúthasználatról, ha a nincs benne elég víz, patkány viszont annál több. Perpatvar a szomszédok között.

Visszajárna
A fogyasztóvédők szerint még blokk nélkül is vissza kellene adni a forgalomból kivont gyógyszerek árát a vásárlóknak. A stúdióban Görözdi-Nagy Esztert fogyasztóvédő és Hankó Zoltán, a Magyar Gyógyszerészi Kamara elnöke.

Turiteszt
Csökkent a second hand üzletek népszerűsége, de aki egyedi darabokhoz szeretne olcsón hozzájutni, az még mindig a turkálóban találhatja meg a számítását. Öt használtruha üzletben jártunk.

A Panaszkönyv október 6-i adása.

További epizódok

Panaszkönyv: Teszteltük a fröccsöket

A Panaszkönyv szigorú szakértői megkóstolták a boltokban kapható Irsai Olivér borokat és tesztelték a fröccsöket. 2021. július 10.

Panaszkönyv: Hibabejelentés miatt került bajba!

120 ezer forintot követel a szolgáltató attól a leányvári férfitól, aki jelezte, hogy áll a villanyórája. Többek között erről is szó volt a Panaszkönyvben. 2021. július 03.

Panaszkönyv: Mindent a naptejekről

Mit tanácsolnak a bőrgyógyászok, és mit talál a krémekben a vegyianyag szakértő? 2021. június 26.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!