2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Globál 04:20

Panaszkönyv

A nagy maszkteszt Panaszkönyv módra

Maszk - kit véd, mikor és milyen típusú? Mikor hordjuk és mikor ne az orrot és szájat eltakaró maszkokat? Teszteltük, szakértőkhöz vittük és gyártósort néztünk. Nagy maszkteszt Panaszkönyv módra.

  • A nagy maszkteszt Panaszkönyv módra

Miközben folyamatosan emelkedik a koronavírus-fertőzöttek száma, lazul a fegyelem a maszkviselés kapcsán, ezért a kormány szigorításokat vezetett be. Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette: akár be is zárhatják azokat az üzleteket, ahol nem követelik meg a maszkviselést. A szigorítástól a szabályszegők számának csökkenését várják az üzletek.

A Panaszkönyv mostani adásában nem annak jártunk utána, hogy az emberek miért és hol viselik a arcukat eltakaró maszkot, hanem annak, hogy milyen fajtát viselnek, viseljenek, hol és miért lehet életmentő sok esetben a rendkívül kellemetlen, de mégis hasznos arcfedő.

További témáink:

Csok - 60 nap helyett 11 hónap. Porszem a gépezetben, avagy egy súlyosítással terhelt csok-hiteigénylés. Panaszkönyvben a banki adminisztrációs hiba, melynek felelőse nincs, csak kárvallottja.

Müzli – Finom desszert, vagy az egészséges étkezés alapja? Gabonapelyhek, aszalt gyümölcsök, magvak és egyéb összetevők. Müzliszeletek tesztje felnőtt- és gyerekszemmel.

Teljes adás: 

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!