2021. március 1.,
hétfő, Albin napja

Paletta: Zenés találkozások a szabad ég alatt

Hír TV

2020. augusztus 11., kedd 12:50

A Hír TV Paletta című műsorában ma arra igyekeztek választ adni, hogy miként viszonyulunk a mentális betegségekkel élőkhöz, de a nézők azt is megtudhatták, hogy milyen alkalomra milyen virágot illik adni, illetve, hogy útjára indult az Operettszínház legújabb programsorozata.

Még tart az Operettszínház szabadtéri programsorozata. Milyen szempontok alapján válogattak a különböző darabok között – tette fel a kérdést Turda Adrienn műsorvezető Kiss-B. Attilának.

Az Operettszínház főigazgatója elmondta, hogy

a kialakult helyzet miatt meg kellett találniuk a módját az újranyitásnak. Elhangzott, hogy egy munkatársuk segítségével fedeztek fel egy új helyszínt, a vármegye háza belső udvarát, amely egy kis „ékszerdoboz”, és ott meg tudott valósulni az „üres tér színháza”, ahol nincs sem díszlet, sem jelmezek. Bori Tamás rendező színházi tapasztalatait most filmes tudással egészíti ki, egy sajátos, fényfestős háttérrel ágyaz meg a művészeknek

– tette hozzá.

Bori Tamás mind ehhez hozzáfűzte, hogy egy ideje már kísérleteznek szabad téri előadásokkal, ahol a műfaj klasszikus szabályait betartva 21. századi elemeket is igyekeznek beépíteni a műsorokba.

Teljes adás:

Hír TV