2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 14:35

Paletta

Paletta: Vadonvilág – Gróf Széchenyi Zsigmond nyomában

Paletta című műsorunk vendégei az emlőrák megelőzésének jelentőségéről, a Vadonvilág film létrejöttéről és a Cserháti Zsuzsa emlékestről beszélgettek a műsorvezető Szani Rolnaddal.

  • Paletta: Vadonvilág – Gróf Széchenyi Zsigmond nyomában

Összefogás az emlőrák megelőzése érdekében

Egyedi, példátlan összefogásra került sor Tokaj-Hegyalján, mely Szerencsről indult. Dr. Egeli Zsolt, Szerencs város alpolgármestere, a kezdeményezés ötletgazdája. A mellrák elleni küzdelem hónapjában egy 3D digitális emlővizsgáló berendezés vásárlása érdekében fogtak össze. Ráczné Váradi Éva, a Szerencsi Református Kéttanítási Nyelvű Általános Iskola igazgatója és a program szervezője az kezdeményezés jelentőségéről beszélt. Varkoly Ádám, a Gál Tibor Emlékdíj 2017. Ifjú Borásza, borász, főszervező elmondta hogyan is kapcsolódnak ehhez a borok.

Vadonvilág – Gróf Széchenyi Zsigmond nyomában

Gróf Széchenyi Zsigmond nyomában járva ugrottunk el egy kicsit Afrikába. Vida József, A Takarékbank elnöke, a Vadonvilág című film producere és Tóth Zsolt Marcell, operatőr-vágó mesélt az 50 évvel ezelőtti Denaturált Afrika című könyv kapcsán kialakult ötletükről. A kontinens aktuálpolitikai kérdései adták ugyanis az elmúlt 50 év feldolgozásának alapötletét.

Cserháti Emlékest a Budapest Kongresszusi Központban

Náray Erika, színművész és énekes beszélt arról, mennyi mindenről is lehet beszélni Cserháti Zsuzsa emlékműve kapcsán. Tunyogi Bernadett, színész és énekes elmondta kik keresték fel őket a rendezvény kapcsán és honnan jött az ötlet. Az emlékest koncertjén Koós Rékával adják majd elő a dalokat. A dalokra esett választásukról is beszéltek. A koncert október 19-én lesz a Budapest Kongresszusi Központban.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!