2019. december 15.,
vasárnap, Valér napja

Paletta: Utazószínházas darabot rendez Gregor Bernadett

Hír TV

2019. július 30., kedd 18:50

A Paletta keddi műsorában szó volt arról, hogy a Vodafone a UPC felvásárlásával erősíti szolgáltatását, majd kiderült milyen produkciókkal várja a közönséget az Alba Regia Jazz Fesztivál Székesfehérváron. A Paletta vendége volt továbbá Gegor Bernadett színművésznő, aki jelenleg egy utazószínházas vígjátékot rendez.

A Vodafone felvásárolta a UPC-t, így egyszerre tud mobil és vezetékes telefon, valamint kábeltelevíziós szolgáltatást nyújtani. Dr. Budai J.  Gergő a Vodafone Magyarország vezérigazgató-helyettese a műsorban hangsúlyozta, az integrációs folyamatot igyekeznek felgyorsítani, hogy az innovatív szolgáltatásokhoz minél hamarabb hozzájusson a lakosság. Ezzel a Vodafone Európa legnagyobb TV-, Internet-, és Mobil szolgáltatója lesz.

A műsorban az Alba Regia Jazz Fesztiválról Mits Gergő szervező árult el részleteket.  A nagy zenei múltú Székesfehérváron ismét világhírű külföldi és magyar művészek, valamint ifjú tehetségek produkcióit hallgathatja a közönség.  Az augusztus 1-től 3-áig tartó fesztiválon 12 koncerten vehetnek részt a zene szerelmesei, díjnyertes magyar borok társaságában.  

A Paletta vendége volt továbbá Gregor Bernadett, aki idén márciusban Jászai Mari díjat kapott. A színművésznő a műsorvezető kérdésére elmondta, jelenleg utazószínházas darabot rendez. A „Sztrájkol a gólya” című előadás olyan vígjáték, amely helyzetkomikumokra épül, sok benne a véletlen és a félreértés. A bemutató augusztus 31-én lesz, Békéscsabán.

Hír TV