2021. 12. 08. Szerda Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Paletta

Paletta: Új filmet készít Skrabski Fruzsina

TART MÉG AZ IDEI KOPP-SKRABSKI DÍJ SZAVAZÁSA

Skrabski Fruzsina, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom kuratóriumi elnöke olyan embereket mutat be filmjeiben, akik nehéz helyzetből indultak és mégis sikereket értek el. Tóth Zsé Ferenc, a Tündérkör Alapítvány elnöke az egyik film főszereplője, aki nagy nehézségekkel küzdött gyerekkorában.  

A JUICE-OK JÓTÉKONY HATÁSAI

Egy kis üveg juice több vitamint tartalmazhat, mint az adott napi adag vitaminszükséglet. Mattheisen Mária, juice terapeuta a vitaminos italok fogyasztásának jótékony hatásáról beszélt.

Teljes adás:

HírTV

További epizódok

Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

A darabról részleteket Csonka András színésztől ismerhettük meg. 2021. szeptember 10.

Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

A Palettában Szani Rolanddal beszélgetett a hétvégi fellépéséről és a dalról. 2021. szeptember 09.

Paletta: Felújítják a sátoraljaújhelyi Bortemplomot

A Palettában elugrottunk Sátoraljaújhelyre, említést tettünk Horvátországról és Szlovéniáról, ahonnan nem rég tért vissza Hajdu Klári és Szakonyi Milán. 2021. szeptember 08.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!