2020. december 4.,
péntek, Borbála, Barbara napja

Paletta: Tóth Balázs bárkiből elő tudja csalogatni a legjobb arcát

Hír TV

2020. november 17., kedd 14:55

A Hír TV Paletta című műsorában ma többek között azzal foglalkoztak, hogy „milliókba kerülhet” a bejutás az agglomerációból a fővárosba, illetve azzal, hogy miként tudjuk a megnyerőbb oldalunkat mutatni. De egy férfi motivációs könyvet is bemutattak.

Incze Zsombor, a Takarék Jelzálogbank Nyrt. takarék index projektvezetője a műsor elején arról beszélt, hogy mennyit is érhetnek a budapesti agglomerációban található ingatlanok.

Tóth Balázs, akit a világ legjobb fotósai között tartanak számon, arról beszélt, hogy milyen fotózási technikákkal és trükkökkel érhető az el, hogy a legjobb arcunkat mutassuk. Tóth Balázs leszögezte, hogy a fotós feladata az, hogy feloldódjon a „modellje” a kamerája előtt, még ha csak egy pillanatra is, és ő ezt a pillanatot igyekszik elkapni.

A műsor utolsó témája Bedő Imre legújabb, Férfimotiváció című könyve volt. A szerző a beszélgetés során kitért a férfiak áldozathozatalára. Elhangzott, hogy a társadalomszervezés alapja, hogy a férfiak mit adnak a világhoz, és nagyon fontos a hozzáállásuk, mert nélkülük nincs világ. Bedő Imre kitért arra, hogy a városi lét változtatta meg a mindennapjainkat, viszont az örök értékeket át lehet ebbe emelni.

Teljes adás:

Hír TV