2019. október 17.,
csütörtök, Hedvig napja

Paletta: Szent László napok Kőbányán

Hír TV

2019. június 28., péntek 18:50

A pénteki Palettában a kőbányai Szent László napok mellett, szó esett a Bátrak Ligája-Rákóczi Kupa elnevezésű iskolai vetélkedősorozatról és Singh Viki legújabb munkájáról is.

Szent Lászlóra emlékeznek Kőbányán június 28-ától, három napon keresztül, a kerület legnagyobb ünnepén a Szent László napokon. A rendezvénysorozat keretén belül többek között színházi előadások, gyerekprogramok, helytörténeti séták és fantasztikus koncertek várják a látogatókat. A Palettában az egyik idei fellépő Iván Szandra a Ruby Harlem együttes énekese, és D. Kovács Róbert Kőbánya polgármestere.

Vendégünk volt Simicskó István, kormánybiztos is, aki arról beszélt, hogy tizennégy csapat küzdelmével és tatabányai sikerrel zárult a budapesti Sport11 Sport, Szabadidő- és Rendezvényközpontban a Bátrak Ligája-Rákóczi Kupa elnevezésű iskolai vetélkedősorozat, és, arról is, hogy a tervek szerint hamarosan már az iskolákban is tanítják azt, hogy miként kell jó hazafinak lenni.

Produceri munkára cseréli énekesi karrierjét Singh Viki. A sikeres zenész nemcsak ebbéli terveiről mesél nekünk, hanem arról is, hogy hol és milyen koncerteken találkozhatnak vele a rajongók a nyáron.

Hír TV