2024. 04. 22. Hétfő Csilla, Noémi napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Paletta

Paletta: Se veled, se nélküled - párkapcsolati kihívások a színpadon

A Hír TV Paletta című műsorában a Magenta Filmfesztivál kapcsán ma beszélgettek a jövő filmes nemzedékéről, vendégül látták a Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetség kommunikációs vezetőjét, Gregor Bernadett pedig az újra műsorra került Se veled, se nélküled című darabról beszélt.

  • Paletta: Se veled, se nélküled - párkapcsolati kihívások a színpadon

Párkapcsolati kihívásokat állított a színpadra Gregor Bernadett a Se veled, se nélküled című darabban. A művésznő nemcsak a rendezője, hanem egyben a női főszereplője is a színdarabnak, amelyet a nézők Balatonszemesen láthatnak. Gregor Bernadett elmondta, hogy a fellépések során Viczián Ottó helyett Tóth Olivér a partnere.

Turda Adrienn műsorvezető a darab kapcsán azt a kérdést tette fel, hogy a színpadon látottak választ adnak-e a sokak életében megjelenő se veled, se nélküled dilemmára. Tóth Olivérre erre azt mondta, hogy számára a próbák sokat adnak, és hangsúlyozta, hogy világunk egyik legfontosabb kérdése a párkapcsolat, és ebben a témában szinte minden fontos szegmenst érint a mű, és igyekszik válaszokat is adni a felmerülő kérdésekre.

Gregor Bernadett ugyancsak kiemelte, hogy

a darabban mindenki magára ismerhet, és bár alapvetően egy könnyed vígjátékról van szó, a néző nemcsak együtt nevet, hanem együtt s sír a szereplőkkel.

A Se veled, se nélküled némileg új felállásban Balatonszemesen debütál augusztus 14-én, pénteken.

Mind ezentúl szó esett a műsorban a jövő filmes generációjáról és a koronavírus mászósportra és versenymászásra gyakorolt hatásáról is.  

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!