2021. 10. 23. Szombat Gyöngyi napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között 05:00

Paletta

Paletta: Rockforradalom lesz november 7-én

A Hír TV Paletta című műsorában ma többek között szó volt arról, hogy megjelent a Djabe zenekar legújabb albuma. De foglalkoztak a november 7-i Rockforradalommal is.

Hegedűs István zenei újságíró, a Rockforradalom főszervezője Turda Adrienn műsorveető kérdésére válaszolva elmondta, hogy a november 7-i dátum valóban egy fricska, és nem véletlen az sem, hogy az esemény egy szlogenje, hogy „hogy lesz a vörös csillagból zöld csillag”. Hiszen Radics Béláék örökzöld slágere sokkal kellemesebb emléket ébreszt mindenkiben, mint a vörös csillag.

Varga Miklós énekes hangsúlyozta, hogy a Rockforradalom a rockélet összetartásáról szól majd, és olyan régi kedvencek kerülnek majd terítékre, mint a Lord, a P-Mobiil, Deák Bill Gyula vagy az Edda örökbecsűi.

A műsorban ezenkívül a Djabe és a Crossover zenekar is beszámolt arról, hogy új lemezzel rukkoltak elő.

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

A darabról részleteket Csonka András színésztől ismerhettük meg. 2021. szeptember 10.

Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

A Palettában Szani Rolanddal beszélgetett a hétvégi fellépéséről és a dalról. 2021. szeptember 09.

Paletta: Felújítják a sátoraljaújhelyi Bortemplomot

A Palettában elugrottunk Sátoraljaújhelyre, említést tettünk Horvátországról és Szlovéniáról, ahonnan nem rég tért vissza Hajdu Klári és Szakonyi Milán. 2021. szeptember 08.

Legfrisebb híreink

Csörte: Megismétlődhet 2006, ha nyer az ellenzék

A Csörte mai vendégei - Szanyi Tibor, aki szerint 2006-ban több rendőr sebesült meg mint, amennyi civil áldozat volt - Gaudi-Nagy Tamás, aki azt mondja, 2006-ban Gyurcsánynak pontos ismerete volt arról, hogy mi történik az utcákon. Vitájukat Kacsoh Dániel, a Mandiner újságírója és Szirmay Dávid a Blikk főszerkesztő-helyettese követte. Aki a szabályokat ma betartatta Pindroc Tamás.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!