2024. 06. 21. Péntek Alajos, Leila napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Paletta

Paletta: Piramis Nagy Buli 2.0 a Várkert Bazárban

A Hír TV Paletta című műsorának vendége volt a Piramis együttes dobosa, Köves Miklós Pinyó és basszusgitárosa Vörös Gábor. A műsorban megemlékeznek a hétfő hajnalban elhunyt Gallai Péterről és mesélnek a Várkert Bazárban tartandó következő koncertjük részleteiről.

  • Paletta: Piramis Nagy Buli 2.0 a Várkert Bazárban

Három királyfi és három királylány 

10 évvel ezelőtt jött létre a mozgalom, melynek több célkitűzése is van, de a legfontosabb, hogy minél több gyerkőc szülessen.  A három királyfi, három királylány mozgalomnak legfontosabb feladata, hogy támogassa a fiatalokat abban, hogy megszülethessenek azok a gyermekek akiket szívük szerint szeretnének . A részletekről Újvári Enikő, a Három királyfi, három királylány mozgalom elnöke és Rózsa Katinka, az Ingatlan.com HR vezetője beszélnek Szanyi Roland műsorvezetőnek. 

Nagy Buli 2.0

1975-ig kell visszamennünk, hogy ha az együttes megalakulását szeretnénk felidézni, tegnap lehetett hallani a szomorú hírt, hogy Gallai Péter, a zenekar billentyűse elhunyt. Róla is megemlékeznek a jelenlévő tagok, Köves Miklós Pinyó, a Piramis együttes dobosa és Vörös Gábor, a Piramis együttes basszusgitárosa. Továbbá mesélnek az 1979-ben a Budai Ifjúsági Parkban tartott  koncertjükről, amit csak úgy emlegettek a „nagy buli”. A koncert élő lemezfelvétel is volt egyben, ami hatalmas kuriózumnak számított, azonban most jön a Nagy Buli 2.0 a Várkert Bazárban, erről is megtudhatunk részleteket.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A holokauszt áldozataira emlékeznek Szegeden

A holokauszt áldozataira emlékeznek Szegeden

A holokauszt szegedi mártírjaira emlékeznek vasárnap, majd a következő hetekben a szegedi és a város környéki áldozatok deportálásának nyolcvanadik évfordulója alkalmából - tájékoztatta a Szegedi Zsidó Hitközség az MTI-t.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!