2024. 04. 22. Hétfő Csilla, Noémi napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Paletta

Paletta: Ötletek az iskolakezdési stressz kezelésére

A Hír TV mai Paletta című műsorában többek között arra keresték a választ, hogy miként hat az iskolakezdés a gyerekekre. Anton Molnár Franciaországban élő magyar festőművész pedig a Vigadóban nyílt tárlatáról beszélt.

  • Paletta: Ötletek az iskolakezdési stressz kezelésére

A járványügyi helyzet miatti hosszú szünet után milyen érzésekkel mentek fel a gyerekek iskolába – tette fel a kérdést Turda Adrienn Szigeti Réka egészségfejlesztő szakpszichológusnak, a Sulinyugi Program szakmai vezetőjének.

Szigeti Réka erre azt válaszolta, hogy mind a kisebbek, mind a nagyobbak felfokozott izgalommal várják az iskolát a kialakult helyzet miatt. Mindez a szülőkre is igaz. A szakpszichológus szerint már-már ki vannak éhezve a gyerekek a társaságra, az ingerekre, de ugyanakkor valóban elszoktak ettől a helyzettől. Ezért nem kizárt, hogy most kicsit több idő kell majd ahhoz, hogy összerázódjanak a gyerekek, hiszen ez egy másfajta iskolakezdés, mint egy évvel ezelőtt – hangsúlyozta.

A műsor második vendége Anton Molnár, Franciaországban élő festőművész volt, akinek a Vigadóban nemrég nyílt kiállítása.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!