2023. 01. 27. Péntek Angelika napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Paletta

Paletta: Őrült családi hajsza egy lottószelvényért

Május 11-én lesz a bemutatója a Ha beüt a ménkű című előadásnak a Vidám Színpadon. A darab egy család életét mutatja be, akik egy nyertes lottószelvényt akarnak megkaparintani. Az előadásról Böröndi Tamás és Esztergályos Cecília meséltek.

  • Paletta: Őrült családi hajsza egy lottószelvényért

Mike Yeman komédiáját rendezik meg a Vidám Színpadon. Böröndi Tamás, a színház igazgatója és Esztergályos Cecília Kossuth-díjas színésznő a közelgő bemutatóról meséltek. „Őrült családi hajsza a lottószelvényért” – így fogalmazott Böröndi Tamás az előadás kapcsán. Esztergályos Cecília a karakteréről, valamint a próbafolyamatról is mesélt, sőt még egy részletet is előadott a színdarabból. A Ha beüt a ménkű című előadásnak május 11-én lesz a bemutatója.

Második alkalommal rendezik meg Székesfehérváron a Művészeti Egyetemek Találkozóját, melynek célja bemutatni a magyar művészeti oktatást. Idén nyolc egyetem is bemutatkozik fesztiválon. Az idelátogató fiatalokat workshopok, tánckurzusok, színházi kurzusok, vizsgafilmek, zenészek várják majd. A rendezvényről és a programokról Hargitai Iván rendező mesélt.

Továbbá vendégünk volt Szűcs Gabi énekesnő, aki új kislemezéről és a swing világáról mesélt. Négy dalos új lemeze a Bang Bang címet kapta. A lemezbemutató július 13-án lesz a Kobuci Kertben.

Hír TV

 

További epizódok

Paláver: 2/3 lett a Fidesznek

Paláver: 2/3 lett a Fidesznek

A Karc FM és a Hír TV interaktív műsora, a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. április 04.
Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

A darabról részleteket Csonka András színésztől ismerhettük meg. 2021. szeptember 10.
Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

A Palettában Szani Rolanddal beszélgetett a hétvégi fellépéséről és a dalról. 2021. szeptember 09.

Legfrissebb híreink

Kínzó álmatlansága miatt mondott le a néhai XVI. Benedek pápa

Kínzó álmatlansága miatt mondott le a néhai XVI. Benedek pápa

A kínzó álmatlanság volt az elsődleges oka annak, hogy a néhai XVI. Benedek pápa 2013-ban lemondott - derült ki abból a levélből, amelyet a december végén elhunyt nyugalmazott pápa pár héttel a halála előtt küldött az életrajzírójának, és amelynek tartalmát pénteken megjelent számában ismertette a Focus című német hetilap.
Megkezdődött a cseh elnökválasztás második fordulója

Megkezdődött a cseh elnökválasztás második fordulója

Megkezdődött pénteken délután a cseh elnökválasztás második fordulója, amelyben eldől, hogy Petr Pavel nyugalmazott tábornok, vagy Andrej Babis volt kormányfő lesz az utódja Milos Zemannak, akinek második - egyben utolsó - mandátuma március elején lejár.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!